Ето я предполагаемата полицайката от Първо РПУ, помогнала на Семерджиев да се укрие – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Георги Семерджиев, който причини смъртта на две млади момичета на столично кръстовище, е успял да се укрие с помощта на служителка на полицията. Това потвърдиха за Нова тв от МВР. Източници от разследването твърдят, че става въпрос за С. П. – служител в Първо РПУ – София. Според източници на Нова тв тя е пътувала в автомобила на Семерджиев в момента на жестоката катасрофа на бул. „Черни връх“ във вторник.

По случая работи дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР.

Според „Пик“, „Труд“ и „Блиц“ полицайката е патрулен полицай от Първо РПУ – Симона Радева, която също е фен на фитнеса и татуировките.

Смята се, че тя също е пътувала в джипа със Семерджиев.

Тя е отведена принудително на разпит, защото е отказала да съдейства, посочва БТВ.

Георги Семерджиев, който причини жестоката катастрофа с две жертви в София, гравитира около скандално известния в криминалните среди бизнесмен Христофорос Аманатидис – Таки, предаде БНТ.

В оперативни разработки той е засечен, че отговаря за доставката и разпространението на наркотици (основно кокаин) в район „Студентски“ и основно в нощните заведения в Студентски град, пише Novini.bg.

През последните години Семерджиев е поел и контрола над дилърите в района. Според източници, има данни, че той е плащал за осигуряването на полицейски чадър над тази дейност.

Премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков този следобед ще дадат съвместно изявление.

Пресконференцията ще се състои в сградата на Министерски съвет в 16 часа. На нея ще присъстват главния секретар на МВР Петко Тодоров и директора на столичната „Пътна полиция“ Тенчо Тенев. Поводът е тежката катастрофа, случила се преди ден в София, предаде dcnews.bg.

На пресконференцията ще бъдат оповестени мерките и действията на правителството във връзка с безопасността на движението по пътищата.

снимка Булфото

БНТ: Георги Семерджиев е човек на ТакиИзлязоха скандални подробности за бившия футболист, който уби две млади жени на пътя. Георги Семердж…Jul 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!