ЕКСКЛУЗИВНО! Участник във „Фермата“ се снима във филм за възрастни с Диана Габровска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Диана Габровска и Красимир Джунов от „Фермата“ са първата официална българска двойка, дебютирала в порноиндустрията!

Огнената Диана се утвърди като българската порнокралица и вече има 11 филма за възрастни за лидера в гръцкото порно sugarbabes.tv, докато за Красимир това е първата лента за същата компания. Горещото видео бе публикувано в неделя и както и предишните розови филми на Габровска, предизвика истински фурор.

Диана и Красимир издигнаха България на нови висоти в порноиндустрията
Диана и Красимир издигнаха България на нови висоти в порноиндустрията

В лентата участникът във „Фермата“ влиза в ролята на секси градинар, който събира есенните лиса с греблото и се грижи за райграса в тузарска къща, собственост на Габровска. Стопанката си пада по мускулестия и татуиран мачо, който обещава да се грижи не само за градината на Диана, но и за всичко, което ще донесе удоволствие на заможната собственичката.

Двамата преди началото на най-горещите сцени
Двамата преди началото на най-горещите сцени

Звездна кухня с Мила и Толик

В предишната лента Габровска влиза в сходна роля на сочна и богата дама, която има друг свой работник, грижещ се за басейна в луксозната й вила. В горещината под парещото гръцко слънце двамата влизат в по-близък контакт, а служителят се заема със задачата да намаже със защитно олио почти всички извивки по тялото на българката. Чувственият досег се задълбочава, а двамата се отдават на интимни ласки край басейна.

В лентата Краси е градинар - каква по-добра роля след участието му във "Фермата"
В лентата Краси е градинар – каква по-добра роля след участието му във „Фермата“

Диана стана първата официална българска порноактриса. Това се случи точно преди една година, а за това време натрупа цели 12 излъчени филма за възрастни.

„Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Категорично съм взела правилното решение. Не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията“, споделя след дебюта си в розовата индустрия пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Така само за година Диана, която не успя да стане кмет на родното й градче Момин проход след изтекли нейни голи снимки преди местните избори през октомври 2019-а, изстрелва 11 пикантни видеа в гръцката платформа. В първото тя влиза в лесбийски сцени, при друго е с двама мъже, при трето с бял и тъмнокож мъж, а в четвърто отново е в тройка, но този път с друга жена и мъж.

За отличните й изяви в порноиндустрията първата българка, която официално проби във филми за възрастни, грабна голямата награда на мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина.

Призът за фаталната брюнетка, която стана Мис Плеймейт и прие поканата да се влее в редиците на порнокралиците, е за най-добра сцена между трима души.

От своя страна Красимир Джунов се прочу през есента на 2019-а като плейбоя във „Фермата“. Още с влизането си в риалити шоуто той започна да флиртува с разкрепостената Паулина, а малко по-късно двамата се отдадоха на бурни ласки, правейки първия секс във формата.

Когато участва във „Фермата“, Красимир е на 37 г., автомонтьор в София и авантюрист без дрехи в Сан Себастиан, Испания. Животът му в страната на фламенкото наподобява сценария на „Буги нощи“ – нашенецът изкарва прехраната си по редица екзотични начини.

Първата му работа в Испания е като фейс контрол в хитов нощен клуб. От тогава пътят му следва максимата „Живея за купона и живея от купона“. Флиртът е в кръвта му, а моногамията – обречена кауза. Участвал е в еротични фестивали с приятелката си, порнозвездата Джесика Блу. Красимир е богат на преживявания, но не и на пари и имущество.

В шоуто тогава влезе в отбора на сиромасите. Кандидатства за „Фермата“ от сантимент към баба си. Родителите му искали да го дадат в дом за сираци, но тя не им е позволила и го е отгледала.

Диана Габровска: 

Без мен изборите са скучни!

Диана Габровска
Диана Габровска

Г-жо Габровска, доволна ли сте от развитието на кариерата си в розовите филми и от поредната изненада, която поднасяте на зрителите?

– Мина една година от първия ми филм. Една година, в която се старая да радвам зрителите както в България, така и извън пределите й. Чувствам се добре в Sugarbabestv.tv и съм доволна, защото виждам колко много фенове имам и ми пишат, че харесват филмите ми. Но изненадите тепърва предстоят.

– Българската порнокралица може ли да стане скоро и световна?

– Ооо, би било страхотно. Времето ще покаже.

– Медийна публикация твърди, че сте била изнасилена през 2016 г. в столичен хотел, както и че ще бъдете претендентка за титлата Мисис България. Вярно ли е това?

– По принцип не коментирам фалшиви и лъжливи новини. Някой е решил да си вдигне рейтинга на мой гръб, лошото е, че има хора, които ги четат и им вярват. Много жалко!

– Отново е октомври и отново е време за избори. Как гледате сега на политиката? Ще гласувате ли?

– А, да си дойдем на думата, ха-ха. Политика, избори, нагаждане, игри, лъжи – то ни писна вече да слушаме за тях. Е, малко по-скучни са от преди 4 години, но вероятно защото не участвам аз!. Извън кръга на шегата – да, ще отида да гласувам, защото това е дълг на всеки един от нас и начин да се борим с ограбването на държавата ни и всички корупционни и задкулисни игри.

– Какво да очакваме в близко бъдеще?

– Със сигурност има много вълнуващи неща съвсем скоро, които фенове желаят изключително много. Наближава и ще се разбере.

Красимир Джунов: 

Имам пет подобни филма в Испания

Красимир Джунов
Красимир Джунов

Г-н Джунов, удовлетворен ли сте от първото си участие в порнофилм?

– Определено нещата се получиха и стана страхотно! Има професионално разбиране и предразполагане от Диди. Двамата се познаваме и отпреди. Предстоят още филми и изненади.

– Преди сте били еротичен модел. Снимали ли сте се в други филми за възрастни?

– Да! Сега ще издам, че този ми е шестият. Доволен съм. Цял живот се предизвиквам и се опитвам да правя нови неща. А когато има критики, те ме мотивират и мобилизират още повече.

– Тук ли снимахте?

– Не, живях 15 години в Испания. Имах връзка с известна порноактриса – Джесика Блу. Тя ме запали да участвам в индустрията и там заснех 5 филма. Наред с това 4 години се снимах в най-известните риалити формати в Испания.

Джесика Блу е бивша на Красимир от "Фермата"
Джесика Блу е бивша на Красимир от „Фермата“

Единственият човек с рекорд – два пъти съм бил в най-опасното риалити в света, което е от рода на „Сървайвър“. Участвах също и в обратната версия на „Ергенът“ там. Вместо жените да свалят мъж, мъжете сваляхме красива девойка – Елиса де Панисис. По-късно тя имаше връзка с Кристиано Роналдо. Така че баджанак съм и със самия Роналдо. Снимах се в Испания в еротично списание – „Примера линия“, което е като „Плейбой“. Заснех кадри с най-горещите три риалити героини в страната.

"Ергенката" Елиса де Панисис прави баджанаци Краси и Кристиано Роналдо
„Ергенката“ Елиса де Панисис прави баджанаци Краси и Кристиано Роналдо

– Как се случиха нещата с „Фермата“?

– Влязох в предаването, след като се прибрах у нас. Правих първия секс във формата и по-късно получихме награда за секси двойка с Паулина.

– Как се развиха нещата с нея след това?

– 2-3 месеца бяхме заедно и се разделихме заради различия в характерите. Останахме си много добри приятели. А сега е време за ново приключение със sugarbabes.tv.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!