Шок в „Игри на волята“! Ситнилска крие телефон цял месец, изгониха я

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новината на „България Днес“ за криенето на телефон от Ситнилска в „Игри на волята“ се потвърди. Цял месец, още преди самото си влизане в риалити формата, русокосата машина в бойните спортове е вкарала нелегално мобилен телефон. За прегрешението си блондинката беше изгонена от водещата Ралица Паскалева.

„Това е най-голямото и безцеремонно нарушение в историята на „Игри на волята“. Нарушение, подготвено и реализирано с удивително нахалство. Това не е място за тарикати и хитреци на дребно. За хора, които се опитват да прецакат системата. Сега ще сърбате това, което сте си надробили“, обяви Паскалева, която преди броени дни дари волейболиста Теодор Салпаров с втори син.

„Съжалявам“, единствено каза Албена Ситнилска, след което веднага си тръгна с наведена глава от шоуто.

Оказа се, че не само Ситнилска е нарушавала безогледно правилата. Водещите Димо и Ралица демонстрираха нагледно “изложба на срама“ с хранителни продукти, изнасяни тайно от резиденцията към гладуващи участници и скривани във всевъзможни места – от кучешки колиби, дюшеци и тоалетни до кьошета и дървета.

„Много ме е срам, че ни разобличиха и от това, което съм направил. Явно гладът много ни е натиснал и сме започнали да правим глупости. Съжалявам. Взимаме си поука и обещаваме това повече да не се случи“, сподели Иван Рълев.

Заради неочакваната ситуация водещите обявиха извънредна елиминационна битка с безжалостни правила с по един воин на ешафода, избран от всяко от трите племена. А именно – Румен Радев от „Амазонките“, Мастагарков от „Старейшните“ и Крум от „Гладиаторите“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!