Коцето и Ники Кънчев се съблякоха по шорти и скриха шапката на всички на плажа (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две от имената, които свързваме с нашенския „Биг Брадър“, поп фолк идолът Константин и водещият Ники Кънчев се събраха и спретнаха малко шоу на всички край морето. Както е известно, Коцето прекарва лятото си край морския бряг, където са предимно изявите му по нощните клубове.

Хитовият изпълнител не пропуска възможност да посети плажа, където случайно се срещна с обичания тв водещ Ники Кънчев.

Пълен обрат: Коцето не бил болен, вливал си подмладяващ коктейл за 15 бонаКоцето не е болен и не са му преливали кръв, а просто е решил да се разкраси… Той е предприел серия …Apr 15 2021vijti.com

Двамата се познават от 2006 г., когато Коцето спечели „ВИП Брадър“ – риалити форматът, който водеше Кънчев. Случайната им среща радва и двамата и решили да прекарат целия ден заедно и да съберат всички погледи на плажуващите покрай тях.

Коцето и Ники Кънчев

Коцето и Ники си намерили компания за плажен волейбол и изумили всички с уменията си в този спорт. Играта преминала в шеги и закачки, а очевидци издават, че за тях било истинско удоволствие и забава да наблюдават любимците на България.

„И двамата имат завидно чувство за хумор и умеят да забавляват себе си, но и всички около тях. Ние имахме чувството, че сме на някоя комедия в театъра“, коментират очевидци. Ники и Коцето запечатаха в кадър случайната им среща, но се намериха и хейтъри, които критикуват външния им вид.

„Добре сте се епилирали, ама да бяхме махнали и тея ужасни станабради“, гневят се в нета хейтърите.

Пълно падение за Коцето и Жени Калканджиева – феновете се погнусиха: „Алкохолици, ужас!“ (Снимки): Любимецът на дамите Константин и Мис България, Жени Калканджиева , си навлякоха гнева на почитател…Feb 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!