18-годишната Пами е в тежко състояние след катастрофа с БМВ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нужна е кръв незабавно за Пами.

Момичето е в критично състояние, близките й зоват за помощ

18-годишната Пами Балабанова от Бургас е в много тежко състояние след сблъсъка на БМВ в стълб в района на Капчето, съобщи Флагман.

Близките на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров“ зоват за помощ. Момичето се нуждае спешно от кръв, за да бъде спасен животът й.

Ужас край Хасково: Три жертви на жестока катастрофа, дете е сред загиналитеТежка катастрофа, завършила със смъртта на трима души, е станала на пътя Пясъчево – Гълъбово. Произш…Jul 27 2021vijti.com

„Памена е в кома, на командно дишане. Много сме притеснени. Лекарите дават малък шанс, че ще се оправи. Много лошо си е ударила главата при катастрофата. Не ни дават повече информация от УМБАЛ-Бургас. В момента съм на летището и се прибирам от чужбина. Нямам обхват, изтръпвам при всяко звънене на телефона“, каза вуйчото на пострадалото момиче Иван.

Тежката катастрофата стана рано тази сутрин. В района на Капчето и магазин Mr. Bricolage, лек автомобил БМВ с бургаска регистрация се е подхлъзнал на мокрия асфалт и се е забил в ел. стълб. В колата са се придвижвали Памена, още едно момиче и момче – шофьорът на БМВ-о, който вероятно не е успял да овладее немския автомобил.

По данни на Флагман.бг водачът се е разминал само с уплаха, второто момиче е със счупен крак. Най-тежко е пострадала Пами, която е била на задната седалка.

Призоваваме всеки, който има възможност да дари кръв, нека помогне да върнем живота на едно младо и красиво бургаско дете.

14 години след катастрофата: Мануела Горсова разбира, но не говори / СНИМКИМануела Горсова все още не може да говори, но разбира всичко, което й казват. „Мечтая Мануела да про…Aug 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!