Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който досега пазеше в абсолютна тайна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който пази в абсолютна тайна. Години наред водещата в Би Ти Ви категорично отказва всякакви изяви, които не са свързани с работата й. В нюзрума на медията половинката на Красен Кралев се ползва с имидж на Желязна лейди, но признава, че има редица емоции, които й тежат.
„Не мога да кажа за себе си, че съм супер силна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, разочарование – това ме прави тъжна. Не знам дали с такова впечатление остават хората, че съм силна, а по изключение някаква емоция ме прави слаба.
След като успя да се откопчи от ангажиментите си: Виктория Петрова посвети времето си на най-важния човекВиктория Петрова е успяла да си издейства няколко дни отпуск, които прекарала в родната Варна, а не …Jul 17 2019vijti.com

Наскоро детенце на два месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест – цироза. Тъжна история. Вади ме от равновесие“, споделя Виктория. Тя признава, че се е превърнала в абсолютен работохолик и не съжалява за това.
„Нито сама лъжа себе си, нито съм заблудила някого, че е така. Да си журналист и да не си отдаден на 100% – абсурд. Това е моят живот. Така съм си го избрала да бъде. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира“, категорична е ТВ звездата.
Неведнъж тя е била в центъра на медийни слухове и трън в очите на колежки заради естествената си хубост. Тя споделя, че е суетна в рамките на нормалното и никога не е искала да изпъква само с красота.

„Старала съм се, учила съм, чета по различни теми, за да не бъда голословна. Тази битка обаче е обречена“, разсъждава красавицата.
Припомняме, че Виктория Петрова, която е сред най-известните лица на Би Ти Ви, е влюбена в работата си. Винаги е била и продължава да бъде. Толкова, че понякога се чувства застигната от работохолизъм, научи HotArena. „Да, но аз го харесвам. Нито сама лъжа себе си, нито някого съм заблудила, че е така. Да си журналист и да не си отдаден 100 % на това – абсурд. Това е моят живот. Такъв съм си го избрала да бъде. Ако не ми харесваше, щях да го променя. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира”, сподели наскоро Виктория, която на 30 август ще навърши 41 години.

Усмивката й е все така широка и завладяваща, а ентусиазмът й за работа е непокътнат, въпреки солидния стаж в журналистиката. Искрената й любов към професията личи и по страстта, с която винаги говори за изминатия път и вижданията си. За личния си живот водещата на „Би Ти Ви Новините” съвсем не е толкова открита. Тя избягва темата от близо 19 години, когато е първата й голяма разлъка. Тогава Виктория се разведе с колегата си от Би Ти Ви – операторът Добромир Иванов.
Източник: plovdiv24
Виктория Петрова била сервитьорка в пицария, така е подпомогнала образованието сиВиктория Петрова, която е сред най-известните лица на Би Ти Ви, е влюбена в работата си. Винаги е би…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!