Мутрите вън! Оставка Борисов! Оставка Гешев!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес пак сме на площада, докато не си тръгнете! Започваме национална стачка!
Днес пред президентството е свикан шести протест с искане за оставка на правителството и главния прокурор.
Организаторите: провокациите са изцяло от МВР

2012 г. Тома Биков: Има шанс Борисов да бъде първият премиер, който ще лежи в затвораПовечето българи, които се интересуват от политика, вероятно са забравили, че дежурният по реакции о…Jul 13 2020vijti.com

Записите на Васил Божков, разпространени от прокуратурата днес, не хвърлят сянка върху протеста, ката адвокат Николай Хаджигенов. Той е част от т.нар. „Отровно трио„, което е сред организаторите от първия ден, пише Дневник.

Гешев иска да вярваме избирателно на Васил Божков. Когато говори, че е давал пари на министри и властта – да не му вярваме, а когато говори за плащане за протеста – да му вярваме“, коментира Хаджигенов.

Попитан дали има платени протестиращи, адвокатът каза, че вероятно има и такива, но основната част от хората са там заради своите убеждения. „Протестите са мирни. Пълно е с майки с деца, семейства Провокациите са изцяло от МВР, както вторият ден показа“, допълни Николай Хаджигенов.

Хората започнаха да се събират

Днес е шестият ден на протести срещу правителството и главния прокурор. Най-много хора се събират в София, но подобни прояви има и в други градове на страната.

Борисов, Пеевски, Доган, Гешев, днес в 17 пак ще сме на площада, докато не си тръгнете! Няма да ви търпим повече и няма да позволим да издевателствате над нас. Започваме национална стачка!“, казват в писмо до медиите проф. Велислав Минеков, Адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян станали популярни като „Отровното трио“, които са и едни от организаторите на протестите заявяват.

Четирите искания на протестиращите са оставка на правителството и главния прокурор, свикване на Велико народно събрание, което да приеме нова Конституция и въвеждане на дистанционно гласуване. (електронно и хартиено по пощата).

в 17.30 вече има вече около 200 души. Интересно е, че повечето плакати са написания върху трикольора. Най-големият плакат гласи, оставен пред гвардейците пред президентството гласи: „Мутрите вън! Оставка Борисов! Оставка Гешев!“.

Стартира онлайн петиция с искане за оставката на БорисовГражданското недоволство продължава активно да използва социалните мрежи и Интернет. Стартира онлайн…Jul 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!