2012 г. Тома Биков: Има шанс Борисов да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето българи, които се интересуват от политика, вероятно са забравили, че дежурният по реакции от всякакво естество депутат  от ГЕРБ Тома Биков, имаше меко казано негативно отношение към трикратния ни премиер-министър. Това отношение бе факт само допреди няколко години и остана документирано за всеки, който проявява интерес към превъплащенията на политическата ни каста.

Георги Марков: Ще се опитат да убият БорисовПриятели, ще се опитат да убият Борисов. Мафията, създадена от БСП и ДПС 1992 г е още жива. Не могат…Jul 12 2020vijti.com

„Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме…Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя“.

Това заявява Тома Биков в качеството си на член на Националния съвет на “Движение България на гражданите” на 12 септември 2012 г.

Само след месец – на 11 октомври 2012 г. – Биков буквално вкара Борисов в затвора:

„Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция“, каза тогава днешният правоверен рупор на министър-председателя.

Приемаме правото на всеки да еволюира идейно, ако въобще може да се говори за идеи в родната политика. Но за какви идеи, по дяволите, говорим в този случай.

„Движение България на гражданите“, част от което беше и героят на нашия материал, се роди с големи очаквания, но отношението на младата партия към Борисов доведе и до предизвестеното ѝ потъване в миманса. Лидерите на партията се заричаха с ръка на сърце, че никога няма да се хванат с „неуката мутра“, но…съвсем скоро се хванаха. И Борисов ги попиля.

Но поне Тома изживя своя катарзис, подобно на палавия Антон Тодоров, автор на убийствения психотрилър „Шайка“, посветен на пакостите на Борисов и сие. И той имал право да еволюира.

Ок, да са ви честити катарзисите…

Стартира онлайн петиция с искане за оставката на БорисовГражданското недоволство продължава активно да използва социалните мрежи и Интернет. Стартира онлайн…Jul 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!