Андрей Слабаков: Борисов взима адекватни решения

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Нашият парламент се държи по странен начин – искат да се събират постоянно в една зала. Опозицията, вместо да се съберат с управляващите и с президента, за да си стиснат ръцете в тази ситуация, в момента си мерят мерките„, заяви евродепутатът Андрей Слабаков в предаването „Карай направо“ по NOVA.

Борисов: Обмисляме по-рано да премахнем извънредното положениеПремиерът инспектира строежа на АМ „Хемус“ в участъка между Белокопитово и Буховци „Възложил съм на…Apr 25 2020vijti.com

Румен Радев се държи неадекватно, заяви евродепутатътВидео: NOVA

Той сподели, че работата в Европарламента продължава – всеки ден се изпращат писма, правят се предложения, правят се официални сесии и гласувания.

Забелязвам, че Бойко Борисов, на когото не съм фен, се държи нормално и взима адекватни решения. Би трябвало да не се занимаваме с политическа дейност, а да видим какво да се направи в тази ситуация. Тук няма добър и лош. Президентът се държи неадекватно от време на време и обяснява за някакви икономически мерки„, смята Слабаков.

Той даде за пример Италия, където фабриките не са затворени, за да се предотврати икономическа криза, но това е предизвикало многото смъртни случаи.

Татяна Дончева за Бойко Борисов, Домусчиев, щаба и клакьорите: Милен Цветков още от началото видя, че това е надут балонМилен Цветков видя още от самото начало на политическия възход на Бойко Борисов, че това е надут бал…Apr 22 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!