Борисов: Обмисляме по-рано да премахнем извънредното положение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът инспектира строежа на АМ „Хемус“ в участъка между Белокопитово и Буховци

„Възложил съм на юристите да помислят, искам по-рано да премахнем извънредното положение. Да остане само закон, който да позволява, например на здравния министър да издава заповед за задължителното носене на маските, защото е доказано, че помагат”. Това съобщи премиерът Бойко Борисов при инспекцията на АМ „Хемус“ между Белокопитово и Буховци.

Татяна Дончева за Бойко Борисов, Домусчиев, щаба и клакьорите: Милен Цветков още от началото видя, че това е надут балонМилен Цветков видя още от самото начало на политическия възход на Бойко Борисов, че това е надут бал…Apr 22 2020vijti.com

„Извънредното положение не ни дава извънредни правомощия. Всъщност ние сме се възползвали само да създадем КПП-та, за носенето на маски. Реално в България движението в градовете не е нито ограничено, нито забранено. В другите държави е забранено да се излиза от градовете, у нас можеш и 50 пъти да излезеш. В другите държави има вечерен час, а в България няма”, коментира Борисов.

„Сутринта говорих с щаба – ако така продължи нивото на заразените, защото вчера бяха повече, днеска са по-малко, съм възложил от понеделник с установен ред да се обмисли родители с деца да могат да минават от единия до другия край на парка, да се направи вход-изход, с указателни табели, с доброволци, които да не позволяват струпване”, заяви Борисов.

В петък Борисоов инспектира и строителството на магистрала „Европа”.

Ген. Атанасов: Щабът е параван на Борисов. Той им диктува какво да говорятСреднощният брифинг бе обмислен и подбран маньовър, за да се подтисне общественото напрежение. Този …Apr 22 2020vijti.com

PETEL.BG 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!