Татяна Дончева за Бойко Борисов, Домусчиев, щаба и клакьорите: Милен Цветков още от началото видя, че това е надут балон

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милен Цветков видя още от самото начало на политическия възход на Бойко Борисов, че това е надут балон, пиар, лакардии. Движим се някъде в пространството, откриваме пешеходни пътеки, а всъщност истински мерки в различните сфери няма. Това каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“ по ТV+ и по TV1.

Пуснаха ново видео, как изваждат Милен Цветков от колата и го съпровождат до тротоара В социалните мрежи се появи ново видео от фаталната катастрофа на столичния булевард „Черни връх“,…Apr 21 2020vijti.com

„Араламбене му е майката“, както е казал Йордан Радичков. Същото е и в пика на кризата. Можеш ли да хванеш т.нар. НОЩ и да го разкарваш с джипката? Нямате ли работа? Какво значи премиерът да се разкарва? В това ли се състои работата му? Някога чете ли, някога мисли ли?“, това коментира тя.

Дончева призна, че е потресена от катастрофата, при която загина Милен Цветков и поведението на шофьора, причинил смъртта му:  „Какъв трябва да си, за да караш по този начин? Да не се интересуваш от никой друг, да живееш сам по себе си? Кой е произвел това момче с това мислене? То не е единственото. Този социален егоизъм, който се е насажда, обхваща и нашите поколения, той не е само при младите, но при тях е много силно изразен. При което на двете „дечица“ – плеймейтката и сина на Лъчо Мозъка, първата им работа е да се изсулят от колата“.

Лидерката на „Движение 21“ коментира и управлението на държавата по време на извънредното положение:

„За мен случаят с управлението на България, освен еднокнижен, интелектуално и образователно недостатъчен, е и с психически проблем – не само с манията за величие, която е очевадна, но има и други неща. Това не са поведение, думи и работа на нормални хора“.

Дончева не пожали и тези, които шумно изразяват одобрение за Борисов и управлението му:

„Тези артисти, които ръкопляскат на това управление срещу обещания за по 1000 лева, доказват, че българската интелигенция винаги в трудни моменти е изоставяла народа си. На каква цена си ангажирал професори по медицина, директори на най-сериозните болници да говорят по този начин?“

Според нея управляващите в момента са  посредствени хора, които никога не са управлявали една държава с идея, с визия, с това, което управляваш нещо твое. Това са хора, които са хванали властта за облаги.

„От декември месец е ясно на държавното ръководство е ясно, че заразата в Ухан е нещо сериозно. Нищо не пречеше да се вземат мерки за дезинфекция още тогава, както и да се осигурят предпазни маски“, каза още Татяна Дончева.

„От тази криза стана ясно, че сме получавали дезинформация за парите в хазната. Кирил Домусчиев е крепител на новата власт, той е назначен бизнесмен, който ще бъде сменен, както бяха сменени Цветан Василев и другите преди това“, добави още тя.

Адвокати на убиеца на Милен Цветков спешно прехвърлят имоти и фирмиТрима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност с…Apr 20 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!