Какво си купи Веселка с парите от Фермата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

23-годишната майка на 3 деца вече притежава конюшня и хубави, здрави коне, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес. Победителката в последния сезон на Фермата Веселка сбъдна мечтата си с печалбата от шоуто – да притежава собствена ферма за коне.

Красимир от „Фермата“ се сдоби със синВ риалитито „Фермата“ Паулина излъга, че е бременна от Красимир Джунов, но той все пак се сдоби със …Jan 15 2020vijti.com23-годишната майка на 3 деца вече притежава конюшня и хубави, здрави коне, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес. Още с влизането си във формата Весели сподели, че най-голямата й мечта е да има собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив. Конете са най-голямата й любов, която също смята да развива.

С част от парите смята да подобри къщата си. За да развие своя бизнес нюх й помага друг участник от шоуто – Димитър Калайджиев. Още в началото на предаването бизнесменът й обеща, че ще й помогне със стартирането на собствен бизнес. Тогава още никой не подозираше, че най-малката от всички ще спечели Фермата.

Няколко месеца по-късно това вече е факт, а Митко не спира да подкрепя Веселка, както й обеща, пише България днес.

Красимира от „Фермата“: Издържала съм мъжа си цяла година!Красимира от „Фермата“ разголи душата си и призна, че никой не й е диктувал писмото, което написа къ…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!