Красимира от „Фермата“: Издържала съм мъжа си цяла година!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красимира от „Фермата“ разголи душата си и призна, че никой не й е диктувал писмото, което написа към мъжа си и го заряза с адресирания към него текст. 

„Никой не ми го е писал или диктувал писмото от „Фермата“. Показаха всички, каквото са или по-точно каквито бяха вътре, защото някой от нас не бяха себе си. Много ги блазнеха едни 100 000 лева. Това ги промени и настрои. Мен не. Мъжът ми ме дундуркал няколко години. Мъжът ми съм го издържала 1 година и никога не ми е тежало тогава. Обичала съм го безумно и съм му дала най-хубавите си години и едно прекрасно дете. Не го мислете. Справя се прекрасно. Общуваме нормално и се грижим за Даниел. Аз съм добре, малкият е добре и с Димитър сме в прекрасни отношения. Много сме близки. Всичко е наред. Не скачам от мъж на мъж и не харча ничии при в момента. Дори е хубаво човек да остане сам в един момент за да се огледа в себе си“, призна пред Lupa.bg Красимира.

Красимира и Димитър се разделиха след „Фермата“Най-романтичната двойка на риалитито „Фермата“ се раздели, но са запазили приятелски отношения, науч…Jan 4 2020vijti.com

„Бях студен човек, да! Сега се чувствам различно и се харесвам. Няма човек на този свят който да промени това в мен. Давам цялото си време на детето си и любимите ми хора. Срещам се постоянно и общувам с интересни персонажи. Обогатявам се всеки ден. Уча се. Смея се. Търся и намирам. Харесва ми. Ако в мен няма живец, не знам къде има!

Имам толкова да дам и искам толкова да получа. Защо някой хора се дразнят от чуждите стъпки? Какво лошо има някой да се промени и да счупи тишината? Радвам се, че получих огромна вълна от женска обич след „Фермата“. Зареждат ме положителните неща а хейтърите ще ги има винаги, важното е, че вече не съм една от тях и е хубаво!“, продължава искрените си признания Цочева, която в момента отново е без мъж.

Източник: ЛУПА

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!