7-месечно бебе било отнето от българско семейство в Хамбург, Германия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

7-месечното бебе било отнето вчера от Германската агенция за закрила на детето от българско семейство, което живее в Хамбург, Германия.. Причината: лекари се усъмнили, че детето е тормозено в семейството.
Емигрирали в Германия преди година.
Там станали и родители. След 11 години чакане за рожба – Катерина се появила на бял свят, за да зарадва Мирена и Георги. Обратът в живота им обаче настъпва скоро – на 20 декември семейството претърпява катастрофа в Унгария.

Бебето на Джулиана Гани се прибра в приказен дом – посрещнаха го като принц (Снимки): Вече ви показахме първа снимка на малкото бебче на Джулиана Гани и Илиан Найденов – от изписването…Jan 7 2020vijti.com

„Пострада най-много дъщеря ни – Катерина. След катастрофата дойде бърза помощ. Настаниха ни в болницата в Кечкемет. Прегледаха само мен. Детето не го прегледаха, въпреки нашето настояване, защото тя плачеше през цялото време“, спомня си Мирена Славова – майка на Катерина.

Веднага след като се върнали в Хамбург, отишли отново в болница. Прегледът продължил 5 часа. Малката Катерина имала кръвоизлив в главата. Наложила се животоспасяваща операция.
Докторът открил и по-стар хематом. Не бил от катастрофата.

„Докторите след тази операция са информирали социалните служби, че има евентуално насилие вкъщи“, разказва Мирена.Държавната агенция за закрила на детето, министерствата на външните работи и на правосъдието, както и посолството ни в Берлин извършват спешна проверка по случая, съобщиха от БНТ.

Източник: За Жената

Цветелина Грахич чака бебе?Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, крие от медийното пространство много важна …Jan 4 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!