Цветелина Грахич чака бебе?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, крие от медийното пространство много важна новина! Тя и приятелят й Кристиян Шаламанов чакат бебе, което ще се появи на бял свят в края на месец март.

Грахич била принудена да напусне Слави Трифонов заради страшна ревностОткакто си тръгна от екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич…Apr 18 2019vijti.com

 

Босненката е в шестия месец, но е изключително суеверна и това е причината на се скрие от светлините на прожекторите и нищо да не се говори за нея вече няколко месеца. Това обаче е затишие пред буря, тъй като тя готви голяма бомба, която ще я изстреля отново на върха. Изпълнителката е подписала договор с „Пайнер“ и музикалния продуцент Николай Пашев, който от две години продуцира млади таланти и от съвсем обикновени момичета и момчета прави истински звезди, пише Блиц.

При него беше Джулия, а сега са младите надежди Денис Теофиков, Емрах и ванеса, която се изявява с артистичния псевдоним Малката. Грахич и Кристиян са сгодени, но така и не стигнаха до мечтаната сватба. Музикантът от ромски произход и Грахич имат сериозна връзка от няколко години. Според някои именно той е причината Цветелина да напусне „Ку-ку бенд“ – босненката вече искала да създаде семейство и да си има дете, което било в разрез с договора й.

Цветелина Грахич, която бе дълго време част от семейството на „Шоуто на Слави“, спечели една от най-големите битки – тази за живота сиЖивотът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата надолу. Талантливата певица е внесла коре…Nov 27 2018vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!