Слави Трифонов: Джамбазки веднага да подаде оставка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шоуменът и лидер на „Няма такава държава“ Слави Трифонов коментира във Фейсбук новината от днес, че евродепутатът Ангел Джамбазки е заловен да шофира с алкохол в кръвта.

Слави Трифонов на тотална война с всичкиНа тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов! Чрез новата си телевизия „7/8“ Дългия не спира …Nov 17 2019vijti.com

„На 7 декември КАТ са заловили евродепутата Ангел Джамбазки да кара пиян. Резултатът трябва да е следният: Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и трябва да дава пример за морал и отговорност, а си е позволил да кара пиян, застрашавайки живота на невинни хора, той веднага трябва да си подаде оставката.

И да ни не представлява повече като евродепутат в Европарламента. Всяко друго действие или бездействие от негова страна, безусловно ще докаже, че той е безотговорен и като политик, и като човек.

И целите му са били само властта, славата и самодоволството. Всеки трябва да плаща цената за действията си, а цената, която трябва да плати Ангел Джамбазки е оставката му като евродепутат“, заявява Трифонов.

 

Източник: НОВИНИ.БГ

Мая Манолова и Слави Трифонов в един отбор за следващите парламентарни избори?Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един отбор за следващите парламентарни избори. Това намек…Nov 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!