Мая Манолова и Слави Трифонов в един отбор за следващите парламентарни избори?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един отбор за следващите парламентарни избори. Това намекнаха социолози. „Много неща може да се случат до вота за парламент. Манолова може да създаде нов политически проект или да влезе в коалиция със Слави Трифонов“, заяви Евелина Славкова в „Здравей, България“ по Нова телевизия, след като водещият Виктор Николаев попита дали Дългия и независимият кандидат за кмет, подкрепен от БСП, ще са конкуренти на изборите.

Слави Трифонов: Ние не искаме пари“7/8 ТВ” не е платен канал и ние не искаме пари.“ Това обяви Слави Трифонов в социалната мрежа. Ет…Nov 3 2019vijti.com

„През 2015-та картата на България бе абсолютна синя. Сега се появяват по нея червени петна“, добави тя.

„Дясномислещите хора гласуваха най-вече за Мая Манолова. Не излязоха обаче в такава степен, че да обърнат резултата. Разликата между нея и Йорданка Фандъкова е много малка – 20 000 гласа“, каза пък социологът Първан Симеонов.

„Изборите в София можеше да бъдат решени от т.нар. демократична общност. Сега остава усещането, че Мая Манолова ще трябва да търси второ действие“, добави той, намеквайки, че сега тя трябва да каже дали ще прави партия, или ще е в комбина с шоумена – политик.

„На Мая Манолова й бе грешен фокуса на кампанията. Тя искаше да се хареса на десните и успя. „Демократична България“ са подкрепили повече нея, отколкото Фандъкова. Манолова обаче приемаше електората на БСП като даденост и затова малко се намали подкрепата за нея“, коментира Славкова.

Крисия: Емигрирам , затова се разделих със СлавиТийнсензацията Крисия Тодорова за първи път хвърли известна яснота върху причините да се раздели с е…Nov 1 2019vijti.com

Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!