Слави Трифонов на тотална война с всички

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов! Чрез новата си телевизия „7/8“ Дългия не спира да се гаври с конкурентите си. Слави всячески се опитва да осмива популярни риалити формати и сериали. В една от вечерите на актьорите екипът на шоумена си направи пародия с предаването „Фермата“. Артистите на Дългия се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните в бившата му телевизия Би Ти Ви. Към тях се присъедини и Динко, в който образ влезе Иво Сиромахов.

Мая Манолова и Слави Трифонов в един отбор за следващите парламентарни избори?Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един отбор за следващите парламентарни избори. Това намек…Nov 4 2019vijti.com

„Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей“, казва единият от актьорите на Дългия.

На импровизираната арена от екипа на Трифонов се правиха на истински шутове. Опитите им да се доближат до Иван и Андрей изобщо не получиха.

Пародийният скеч изобщо не се хареса и на широката публика. В интернет пространството се появиха злобни коментари по адрес на Слави за гаврата с обичаното предаването „Фермата“.

„Пародия – пародия, ама тях ги гледат, а вас не“, гласи един от коментарите в официалната страница на Слави Трифонов.

„Не е красиво да се подиграваш с другите телевизии, то и вашата вече е за смях, първо вижте себе си. Пълен провал сте“, пише дама по адрес на Дългия.

Това не е първата гавра на Слави с други телевизии, съобщава „България Днес“. Чрез актьорското трио – Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков, от телевизията на Дългия осмиват сериалите „Откраднат живот“ и „Пътят на честта“, които вървят по Нова телевизия. В усмиването новата телевизия не знае граници.

Източник: plovdiv24

Слави Трифонов вкарва и Ванката в новата си партияВанката от „Шоуто на Слави“ влиза в новата партия на Дългия, издават запознати, разбра HotArena. Не …Oct 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!