Корнелия изтри Мая от билбордовете на БСП за изборите: Шефката на левицата е похарчила 100 бона за рекламните афиши за вота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова, която е независим кандидат-кмет на София, но подкрепена от БСП, остана без свои билбордове в София. Вчера сутрин столицата осъмна с десетки рекламни пана из ключовите кръстовища в града с номера на партията за местния вот, от които обаче липсва ликът на бившият омбудсман Мая Манолова.
По информация на Lupa.bg причината е в ръководството на Столетницата, което взело решение левицата да излезе с послания за изборите, а не със снимки, както другите кандидати са избрали. Така вместо усмивката на кюстендилската блондинка и бивш висш кадър на БСП, партията събира електорат с въпросителен знак: „Намираш се в задръстване? Имаме решение“.
Край на мистерията: Вече е ясно как, къде и за колко се фризира Мая МаноловаПрическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в хода на предизборната кампания, а те…Sep 30 2019vijti.com

Източници на Lupa.bg на „Позитано“ 20 твърдят, че Манолова е готова със свои кадри за предизборната кампания, но те ще останат за дипляните и плакатите. Междувременно доайнеът на левицата Стефан Данаилов, който наскоро претърпя операция след счупване на тазобедрената става и се лекува към днешна дата в Хисаря, не пропусна да поздрави бившата омбудсманка и във видеообръщение за старта на надпреварата за София й пожела успех.
Припомняме също, че съвсем наскоро лидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на София, а между тях двете няма кофликт. Лъжа било, че двете не се харесват и са във война.

„Нека да е ясно едно – непрекъснато се лансира интригата, че между нас с Мая Манолова има напрежение. Не, уверявам ви, такова няма. По един-единствен повод сме си разменили по-остри реплики. И това не е президентът Радев“, отсече Корнелия Нинова, видимо подразнена от репортерски въпрос дали е заровена томахавката помежду им.
„Желанието на БСП да подкрепи Мая Манолова е, че чрез нея можем да привлечем и гласове на други граждани, да получим по-широка подкрепа и да реализираме целта, която имаме“, допълни Нинова. „Градската организация номинира Манолова еднозначно. Националният съвет на БСП подкрепи кандидатурата й. Аз също подкрепям Манолова. Ще припомня на любителите на интриги и конспирации, че и на градската конференция, и на Националния съвет съм гласувала за нея”, уточни тя в интервю за Нова телевизия.
Източник: Лупа
Мая Манолова сигнализира ЦИК за публикация срещу нея: Нивото на компромата е доста ниско, твърди кандидатът за кмет„Нивото на компромата е доста ниско. В материала се правят внушения и обидни квалификации, свързани …Sep 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!