Саня Борисова избухна с лични откровения след „Фермата“: Актрисата напусна „Фермата“ със сълзи на очи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Саня Борисова, която бе една от големите звездни изненади в новия сезон на „Фермата“, вече е извън него, след като отпадна, победена от детската учителка Маргарита с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риалити формата.
Чаровната блондинка водеше убедително до средата на битките и успя да изненада съотборниците си чорбаджии с грация, ловкост и изключителен фокус, резултат от заниманията й с китайското бойно изкуство тай чи.
Предизвикателството, което я събори обаче, бе „Редене на думи“, в него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи бе състезателката от отбора на сиромасите.
Саня Борисова прати Мариана Маринова на дуел с червило във „Фермата“Две седмици след старта на риалитито „Фермата: Нов свят“ отборът на богатите в шоуто е изправен пред…Sep 24 2019vijti.com

В крайна сметка Саня напусна „Фермата“ със сълзи на очи, а откровенията, които прави веднага след това, са в интервюто й за „ШОУ“!
– Саня, вече си извън „Фермата“! С какви равносметки?
– Щастлива съм, че бях част от тази нестандартна игра, която в същноста си е ценен социален експеримент. Видях себе си в различни от обичайните за мен ситуации и това ми донесе повече яснота какъв човек съм и кои мои качества са ценни.
Успях да видя също така и страховете и слабостите си по-ясно, което ми помага да ги приема и преодолея.


– Имаше много подмятания по твой адрес, че се грижиш повече за външния си вид, отколкото за фермата. Така ли беше наистина?
– За да вляза в предаване като „Фермата“, значи имиджа за мен не е приоритет. Това обаче не означава, че не е важен, дотолкова, че да се чувствам комфортно в собствената си кожа и извън нея по възможност.
Държа на хигиените си навици, дотолкова, че ценя здравето си. Затова се грижа също и за кожата на лицето си, като използвам мицеларна вода и крем. Това е елементарна всекидневна грижа и много ме изненадва, че прави такова впечатление.

– Как се справи в чисто емоционален план след грубите думи и директни обиди на Иван Милин, който дойдоха малко след като той удари Елизабет?
– Като не приемам обидите лично, а осъзнавам, че те са плод на страховете на човека, който ги изрича. Стремя се да успявам да бъда адекватна в ситуацията и да не се подвеждам по чуждата слабост. Не винаги успявам, но се старая в този посока.
Така се съхранявам и в някои случаи дори успявам да помогна и на другия да се вразуми, стига той да е готов за това.


– Ивайло Шопски успя и да те разплаче с критиките си, че имаш пасивно отношение към работния процес в стопанството на чорбаджиите. Колко трудно всъщност ти беше в тази среда?
– Да ме разплаче чак не е успял, но да ме изкара извън равновесие да. Вторият му опит за вербална агресия към мен до голяма степен беше успешен. Направи го в момент, когато след 14-часов пореден интензивен ден, се подготвях за сън, а той реши да ме нападне.
Замислям се колко ли трябва да е объркан човек в главата си, че да има поведението на Ивайло? Давам си сметка, че и на мен нищо човешко не ми е чуждо. Всеки в някакъв период от живота си е объркан, надявам се да се осъзнае скоро. Пожелавам му да получи този подарък от участието си.
Не тая никакви негативни чувства към него, просто избягвам хора с поведение като неговото, намирам ги за токсични.

– Мислиш ли, че популярността ти извън формата е повлияла на отношението, което имаха останалите към теб?
– Мисля, че да.
– Когато Орлин Горанов пристъпи прага на фермата, ти видя в негово лице своя спасител. Оправда ли той очакванията ти?
– Да си призная в началото усещането ми беше сякаш съм в клетка с диви зверове и появата на Орлин много ме зарадва, но бързо осъзнах, че той всъщност е извън клетката и изместих фокуса си от вън на вътре, където всъщност си бях.


И понеже ситуациите вътре бяха толкова интензивни и на моменти доста изтощителни за мен, нямах достатъчно сили да му обърна повече внимание. Така че какво означава аз да съм имала очаквания към него?! Той си е супер в поставената му роля.
– Има ли някой от участниците, с когото би искала да продължиш приятелски взаимоотношения и след края на „Фермата”?
– С радост бих се видяла с всички тях, ако организираме общо събиране, а с кои ще запазим топли чувства и връзка времето ще покаже.
– „Фермата“ ли е най-трудното предизвикателство, което си поемала в живота си? И ако можеше да избираш отново в този момент дали да участваш, какво би било решението ти?
– Животът ме е срещал с много трудни предизвикателства. Много съм страдала заради това. Сега обаче започвам да разбирам, че те ми се случват, за да израствам и да се уча да съм благодарна за тях.


– Какво ти предстои оттук нататък? В миналия ни разговор ми спомена, че скоро се надяваш да реализираш първия си авторски сценарий…
– Да, впрегнала съм сили в реализирането на частен кино филм по мой сценарий. В момента сме в етап на събиране на екип. Жанрът е фентази-драма и това ще е първият фентази филм, който обаче не цели да се мери с холивудските от този жанр, като разбира се ще се постараем и в тази посока, а разчита най-вече на дълбок и смислен сюжет.
Също така от този сезон съм част от трупата на театър „Възраждане“ и се надявам скоро да започна репетиции за предстоящо представление.
– А в личен план какво следва за теб?
– Избирам да живея живота си естествено, да се радвам и благодаря за всичко, което ми се случва. Намерението ми е да се развивам, както в професията си, така и в личен план, без обаче да го правя самоцелно.
Интервю на Анелия ПОПОВА
Източник: show.blitz.bg
Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“: Ирена от 15 години живее в Дубай, където гради успешна карира като модел СНИМКИАктрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на арената за дуели във „Фермата: Нов свят“…Sep 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!