Петър Вучков е в отлична форма: Това е благодарение на съпругата ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В джоба си любимият на редица поколения водещ на „Минута е много” има крачкомер
Едва ли има някой, който да не е чувал за предаването „Минута е много” и водещият му, който 33 години забавлява публиката от малкия екран – актьорът Петър Вучков.
Роден е във Варна. Преди да започне да се занимава с актьорско майсторство работи като екскурзовод с полски език.
Завършва ВИТИЗ в класа на проф. Желчо Мандаджиев. Играе в няколко известни филма, като „Езоп” и „Тайфуни с нежни имена”, участва и в популярният по онова време телевизионен ефир. От 1980 г. е водещ на легендарната телевизионна игра „Минута е много” – предаването превърнало го емблема.
Семеен, горд баща на трима сина. На 2 септември Петър Вучков навърши достолепните 81 години.
Връщат в ефир „Минута е много“: Обмислят ежедневни излъчванияПетър Вучков няма да е водещ на „Минута е много“ „От кабинета на генералния директор са позвънили на…Jul 28 2019vijti.com

„Не спазвам никакъв хранителен режим. Просто някои неща избягваме с моята съпруга да ползваме в нашата кухня, но нищо специално. Въпрос на натура е в крайна сметка. Ген!”, разкри актьорът пред Диана Любенова в „Тази неделя”.
На въпрос как поддържа толкова добра форма на 81 години, той отговори: „Благодарение на съпругата ми!”.
В джоба си Вучков има крачкомер – подарък от съпругата му, който отчита всеки ден какво разстояние е изминал. Оптималното за неговата възраст е 4 хиляди крачки на ден.
Вучков разказа и на кои са били въпросите с повишена трудност в неговия живот. Единият от тях се оказва моментът, когато напуска пернишкия театър.

Припомняме, че Емил Кошлуков иска да възроди „Минута е много“, тъй като БНТ има спешна нужда от тв игра, която да се върти в ранния праймтайм – твърди източник от държавната медия. В последната година в отрязъка преди Лека нощ, деца вървеше „Стани богат“, но наесен световното шоу вече няма да е в ефира на държавната телевизия. Причината е, че лицензът й е твърде скъп, а обществената телевизия няма толкова пари, за да поддържа шоуто.
Ако в крайна сметка „Минута е много“ се завърне в националния ефир, то излъчванията ще са ежедневни, а не както в миналото – веднъж седмично. И почти сигурно е, че водещ на играта през новия сезон няма да е Петър Вучков. Не е изключено за лице на старото шоу да бъде поканен Михаил Билалов.
Източник: Петел
Слави Трифонов е хвърлил око на тв „Евроком“, ще прави Кулеков програмен директорШоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен м…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!