Ако сте над 40-те и хормоните ви са непослушни, укротете ги с тези напитки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жените на възраст над 40 години често изпитват смущения в ендокринната система . Те започват заради промените в хормоните, като първите признаци са увеличаване на теглото, чувстват се раздразнени и уморени. В такива случаи е необходима консултация с ендокринолог и гинеколог!
Укрепване на ефекта на предписаните фармацевтични препарати ще ви помогне редовните упражнение, диета, която включва продукти с фитоестрогени , както и три напитки за регулиране на хормоналните нива. Те се състоят от натурални съставки, а също така и от приятен вкус.
Ефектът от ежедневната употреба на такива напитки няма да отнеме много време: в близко бъдеще ще се почувствате свежи, енергични и млади.
Жените над 40 са несравними: 7 факта, които потвърждават товаЕто защо жените над 40 са просто несравними! Анди Руни е известен журналист, който много често говор…Sep 2 2019vijti.com

Лимонова вода
Една проста смес от топла вода и лимонов сок перфектно се справя с провала на производството на хормона на ситост – лептин.
С чести, безпричинни чувства на глад, лекарите препоръчват пиене на обикновена напитка сутрин или преди лягане:
сокът от половин лимон се разрежда в чаша вода, при повишена киселинност на стомаха трябва да се сложат във врялата вода няколко резена лимон, да престоят 2-3 минути, след това да се изпие полученият бульон.

Малинов чай ​​
листата му са истинска находка за жените: съдържат компоненти, които укрепват стените на матката, както и омекотяват процеса на менструация, менопауза и предменструалното състояние. Затова лекарите препоръчват ежедневно да се пие чаша чай от малинови листа . За да го приготвите, налейте 2 супени лъжици в чаша вряла вода и се оставя да се вари в продължение на 15-20 минути, след което се прецежда. Не се препоръчва да се пие такъв чай ​​през нощта, тъй като има ободряващ ефект.

Мляко с куркума
„Golden Milk“ има наистина чудотворно въздействие върху женското тяло: повишава имунитета, бори се с настинката, депресията и стреса , има положителен ефект върху хормоните. Състои се от питие от мляко и смес от куркума, рецептата може да бъде намерена на нашия уебсайт . Можете да пиете такъв коктейл преди лягане, както и да ги замените със закуската от диетата ви.

Както и продуктите, които поддържат нормалните хормони , тези лечебни напитки могат напълно да облекчат жените на възраст над 40 години от дискомфорта, свързан с преструктурирането на тялото. Те трябва да се пият ежедневно, ако нямате алергия или други противопоказания за употребата на съставките.
Ако споделяте тази статия с приятелите си, възможно е в света да има още една радостна новина за всяка жена!
Източник: zajenata.bg
Ако вече сте минали 40 години, не е лошо да се въздържате от някои изкушенияЖената на 40 години е нещо съвсем различно. Вече е зряла, вече знае точно от какво има нужда в живот…Nov 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!