Малката Даниела Пирянкова от Шоуто на Слави започна работа: Случило се спонтанно и ненадейно СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от „Шоуто на Слави“, е едно от най-новите попълнения в каталога на “Пайнер”. Независимо от крехката си възраст, родена е на 4 юни 2004 година, тя има зад гърба си доста сериозна музикална биография.
Когато е на 10 г., стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия”, а зрителите я помнят най-вече от “Шоуто на Слави”. През 2017 г. тя стана новата партньорка на емблематичното момченце г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките”.
Пирянкова споделя, че влизането й в “Пайнер” станало много спонтанно и ненадейно.
След Крисия и друго протеже на Слави го напусна: Има нова визия и е напълно неузнаваемаОще едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация извън шоуто му, научи HotArena. Тийнейд…Apr 1 2019vijti.com

Шефът на музикалната компания инж. Митко Димитров предложил на Даниела договор и така тя става най-младата певица с контракт в „Пайнер“. „Надявам се и те да се гордеят с мен, и заедно да постигнем много успехи“, казва фолк изпълнителката. Тя не се притеснява от голямата конкуренция в бранша и не мисли за своите колеги като конкуренция.“
“Възхищавам им се, уча се от тях. Всеки е толкова различен и има своята публика и фенове. Харесвам много Преслава, Деси Слава, Галин, Денис Теофиков. Надявам се да направим дуети с тях. Дано да се случи някой ден. Също харесвам Ариана Гранде“, коментира новото попълнение на Митко Пайнера.

Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването „Запознай се с малките“. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче.
Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и „Ку-Ку Бенд“ и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас. Всеки, който е чувал изпълненията й, може да потвърди колко е талантлива!
Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия, а в последствие г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти, писа „България Днес“.
Пожелаваме на Даниела на добър час и много, много успехи в музикалния бранш. Нека да продължава да радва почитателите си с прекрасния си глас!
Източник: Лупа
Крисия си го върна на Слави: Детето чудо направи голяма крачкаДетето чудо Крисия, която изгря в „Шоуто на Слави“, пуска първата си самостоятелна песен. Тийнейджър…Jun 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!