Крисия си го върна на Слави: Детето чудо направи голяма крачка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Детето чудо Крисия, която изгря в „Шоуто на Слави“, пуска първата си самостоятелна песен. Тийнейджърката сподели своя снимка от снимачната площадка на парчето. От фотоса се вижда, че невинното допреди няколко години дете вече се превръща в красива млада дама.
На кадрите Крисия е с накъдрена коса в стил африканка, с лек грим, подчертаващ устните й. Тя стана известна с достигането до второ място в детската „Евровизия“, като по този начин извоюва на България да бъде домакин на конкурса. Момичето и Слави се разделиха преди няколко години, като до днес не става ясна точната причина за разлъката.
Крисия се превърна в прекрасна госпожица: Напълно скъса с имиджа на дете-звезда и се показа в нова светлина СНИМКАМалката певица Крисия вече е секси госпожица. Бившето протеже на Слави се показа с нова прическа с к…Jun 19 2019vijti.com

Припомняме, че сърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за сбогуване, което бе показано в предаването на 6 май, присъстваше Крисия.
Нещо повече – малката певица бе показана на два пъти, заедно с екранната си половинка Господин Андреев в клипчето, озаглавено „Ретроспекция:19 години Шоуто на Слави”, пише hotnews.bg. То бързо се превърна в хит в социалните мрежи.
В него освен Крисия могат да видят още и няколко други знакови личности, напуснали предаването. Това са Галя от балет „Сатен”, бившият сценарист Росен Петров и актьорът Виктор Калев.

Помен няма обаче от нито една от вокалистките на „Ку-ку бенд” като се започне от Алекс Раева и Деси Добрева и се свърши с Цветелина Грахич и двете настоящи солистки на оркестъра.
Не са показани и легенди като Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Евтим Милошев, но за сметка на това кадрите с Краси Радков са десетина.
Причината за раздялата на Дългия с Крисия така и не станаха ясни. Но наскоро той коментира, че при избора на нова звезда, която тече в момента, трябва да се внимава, за да не се повторят грешките в разградчанката и нейните родители.
Явно обаче лошите чувства са останали в миналото, щом тя намери място в ретроспекцията.

Появата на Калев и балерината не е сензация, защото те поддържат добри отношения с Трифонов.
Влизането в кадър на Росен Петров обаче озадачи мнозина, защото раздялата между него и Слави бе повече от драматична.
Наскоро стана ясно също и че Слави реши да направи уникален жест към зрителите си. Водещият ще подари лимузината „Мерцедес“, с която са се возили световните знаменитости, гостували в предаването му, както и 1435 вещи, подарени му от всички звезди, сядали на диванчето.
Вечерното шоу на Дългия слиза от екран, а последното издание ще бъде на 31 юли, когато изтича договорът му с медията.
Източник: Марица
Любимката на България – Крисия: Как продължи животът й след шоуто и с какво се занимава сегаПреди около 5 години – през 2013 г., някъде около Коледа – едно ангелолико момиченце се яви на касти…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!