След Крисия и друго протеже на Слави го напусна: Има нова визия и е напълно неузнаваема

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация извън шоуто му, научи HotArena.
Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера преди броени дни и ще търси успехи в самостоятелна кариера. Така тя ще последва съдбата на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, но и двете не продължиха работа с него.
Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването „Запознай се с малките“. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова,
но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче.
Слави Трифонов с нова Крисия: Глас, досущ като на Уитни Хюстън му грабна вниманиетоСлави Трифонов обяви музикален кастинг във вечерното си шоу, който трябва да открие ново дете чудо, …Mar 29 2019vijti.com

Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и „Ку-Ку Бенд“ и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас. Всеки, който е чувал изпълненията й, може да потвърди колко е талантлива!
Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия, а в последствие г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти, писа „България Днес“.
„Вече официално съм част от „Пайнер“, призна 13-годишната Пирянкова.
Младата изпълнителка не разкри дали ще започне чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата, а и с този стил придоби популярност.

Докато беше част от шоуто на Слави Трифонов, Даниела Пирянкова се разбираше чудесно с всички от екипа. Още преди време медиите писаха, че тя била в много близки отношения най-вече с Евгени Димитров – Маестрото, който движеше нещата в шоуто в музикален план.
Как ще продължи кариерата си умното и талантливо момиче, можем само да гадаем. Прави впечатление, че новата й визия е много по-различна и я представя в нова, неподозирана досега светлина.
Надяваме се да е за добро.
Източник: ХотАрена
Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяванет…Mar 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!