Иван Георгиев миел чинии и месил хляб зад Океана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Екранният партньор на водещата на вечерните новини на Би Ти Ви Лиляна Боянова – Иван Георгиев, е от онези млади българи, които са били в чужбина, но въпреки това предпочитат да се завърнат у нас, разбра HotArena. Чужбина не понася на всеки, някои хора така и не успяват да превъзмогнат мъката по родината.
Още като студент журналистът заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма. В Америка Георгиев работел в супермаркет, като отговарял за мразовитите складове на магазина.
В продължение на 4 месеца работил от полунощ до четири часа сутринта на температура от 0 до -40 градуса, като пренареждал ледения асортимент от замразени продукти. И тъй като мразовитият апокалипсис му бил недостатъчен, водещият си намерил допълнително работа в другия край на града, писа „Галерия“.
Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов яхна скъп звярВодещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов се радва на нова скъпарска придобивка – лъскав…Jul 19 2019vijti.com

Там поне бил на топло – миел чинии и се научил да меси хляб. На следващата година Иван заминал на бригада в мечтания за него Ню Йорк. На устието на река Хъдсън продавал закуски и напитки.
Иван Георгиев е част от екипа на Би Ти Ви от 2006 година. През 2012 г. той получи първата голяма награда за разследваща журналистика на фондация „Радостина Константинова” за поредица от разследвания, разобличаваща схеми за манипулиране на изборния процес. През 2012 г. е избран за аспирант на Световния прес институт в САЩ (World Press Institute fellow). Завършил е журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Автор е на документалната поредица „Македония – последният проект на Коминтерна”, излъчена през февруари в Би Ти Ви Документите.

„Световна практика е водещите на новини да са журналисти и лидери на обществено мнение с доказан опит. Иван и Лили са точно такива. Те са млади, талантливи и перспективни и вече имат богат журналистически опит“, коментира директорът на „Новини, актуални предавания и спорт” Венелин Петков.
След 14 години на екран, Гена Трайкова и Венелин Петков предадоха щафетата на вечерните новини на колегите си заради интензивните си ангажименти. След смяната на ръководството на bTV Венелин бе повишен до директор „Новини, актуални предавания и спорт”, а Гена Трайкова- главен редактор на новините.
Източник: Лупа
Какво се случва днес с водещата на „Елит“ Надя Иванова: Няма собствени деца, но замрази яйцеклетките си за по-добри временаБившaтa вoдeщa нa „Eлит“ Haдя Ивaнoвa e гoтoвa cъc cвoитe плaнoвe зa лeтeн oтдиx. Tя щe пoчивa c eди…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!