Удавената в мъка вдовица разказа още подробности: Мъжът ми угасна в едно зловещо място ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Търсете си правата, нека не си оставяме близките там, в нечовешки условия, този хоспис е машина за пари, зове почернената Силвия Курдова.
Нови шокиращи разкрития за хосписа на д-р Димче Миладиноски в град Черноморец направи съпругата на починал бургазлия. Смазаната от мъка вдовица Силвия Курдова дойде в редакцията на Флагман.бг и не можеше да спре сълзите си от безсилие и гняв.
Съпругът й Атанас Курдов, който страдал от онкологично заболяване, постъпил в хосписа в усложнено физическо здраве, но в кондиция и с ясен разсъдък. Само за дни той угаснал, без никой от близките му да разбере как така рязко се е влошил, спрял да говори, а след това започнал само и единствено да спи, докато накрая не издъхнал.
Съпругът ми получи инсулт: Това, което се случи в хосписа в Черноморец, ме съсипа напълноРускинята Татяна Климова изпрати шокиращ разказ до Флагман.бг по повод смъртта на нейния съпруг в хо…Jul 17 2019vijti.com

„На 26 юни съпругът ми постъпи в хосписа в Черноморец. Там нямаше рампа инвалидни колички, носихме го на ръце. Настаниха го в един карцер, в дъното на един коридор – сам, без звънец, без телевизия и възможност да повика медицинско лице. Като го приеха, се беше изпотил и го преоблякох, помолих за възглавница, защото се поти, а те му сложиха хавлия под главата. На следващия ден той беше със същата тениска, с която го бях оставила, и тя беше като извадена от вода.
При настаняването докторът не беше там, той се появи на следващия ден. Помоли ме да отида със счетоводителя на хосписа и да сключа договор за настаняване. Беше ми поискана сумата от 1200 лева и 120 лева за санитарни материали. Не бях подготвена с 1320 лева в брой и въпросният мениджър с насмешка се обърна – ако искате с карта да платите. След два дни съпругът ми беше прехвърлен при тежко болните в същото състояние.

Д-р Миладиноски ми каза, че ще му бъдат правени вливки – какви, не ми стана ясно. Не разполагам и с медицинска документация. Съпругът ми е онкоболен, не може да се прави с него експеримент.
Всеки ден ходих на свиждане, заедно с брат му, със сина ни, с приятели – никой не видя на ръката му абокат или следи от инжекция. Докато беше в кондиция, аз никога не останах сама с него. Моят мъж не успя да каже какво е отношението към него. Винаги се чуваха техните думи как са се грижили за него.
След седмица той спря да говори, рязко се влоши, започна да спи постоянно. Все ме убеждаваха, че се събужда, че се храни… Когато започна да спи, никой не се явяваше. Само докторът питаше кога ще оправим фактурата.

Бутах го, разтърсвах го, плаках на ухото му, молех го да се събуди, той не ме чуваше. Всички пациенти там спяха, не видях пациент, който да се движи, всички бяха като зомбирани, като приспани”, плаче Силвия Курдова.
Тя е отишла да поиска останалата сума от престоя на съпруга си, но д-р Миладиноски й е обяснил, че след положените грижи за него от тях, трябвало дори да доплати.
„Аз друг лекар, освен него, там не видях, а предлагат консултация с невролог срещу 70 лева и още с какви ли не други специалисти. Търсете си правата, нека не си оставяме близките там, в нечовешки условия. Този хоспис е машина за пари.

Д-р Димче Миладиноски трупа пари от болката на хората. Не може да причинява такова страдание на пациентите и на техните близки”, ридае още почернената съпруга.
Силвия Курдова е подала жалба в РЗИ-Бургас и е описала подробно случая с мъжа си. „Надявам се РЗИ-Бургас да предприемат мерки този дом на ужасите да се затвори. Там хората измират. Не съм чула някой да е оцелял повече от 2 седмици. За мен докторът прави пари от нещастието и скръбта на хората, казвайки си, че опечалените едва ли ще търсят правата си”, плаче от безсилие Силвия Курдова.

Д-р Миладиноски има още един хоспис край Поморие, за който Флагман.бг узна, че не е лицензиран като медицинско заведение. Дали ще бъде отнето правото на д-р Миладиноски да практикува и какъв ще е развоят по случая с неговите заведения за извънболнична помощ – очаквайте продължение на темата.

Източник: Флагман
Жената, която загуби мъжа си в частния хоспис на д-р Димче Миладиноски и се оплака, че е била ограбена от него, получи възмездиеОт болницата отказаха коментар, но потвърдиха, че лекарят има многобройни наказания Д-р Димче Милади…Jul 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!