Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов яхна скъп звяр

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов се радва на нова скъпарска придобивка – лъскаво Волво S60, което гордо паркира пред офиса на телевизията, узна HotArena. Така Светльо, по прякор Индиеца, се нарежда сред преуспяващите родни телевизионери. Със същата марка кола, но в червено, се придвижва и звездата на Нова тв Ани Салич. Скъпата кола е в пряка връзка със самочувствието на мъжа и Иванов не правел изключение, тъй като бил в приповдигнато настроение, твърдят негови колеги. Други пък открито завидели на водещия и злостно коментирали как така Светльо се е замогнал и се е сдобил със скъпарска лимузина, писа „Ретро“.
Иванов обаче бил над нещата и не обръщал внимание на вътрешноведомствените сплетни. Той бил доволен най-вече, че с удобствата на шведския звяр ще поглези съпругата си Вяра, която е негова колежка в медията, и дъщеричката им Йоана по време на общите им воаяжи.
Светослав Иванов: продължаваме да се свиваме като народ, по-малко хора – по-малко енергия за промениДанните на националната статистика, които бяха представени в края на седмицата са основата, върху ко…Apr 16 2019vijti.com

Светльо Иванов в момента е най-авторитетният водещ на публицистично предаване в България. Неговото ток шоу „120 минути”, което върви всяка неделя следобед по Би Ти Ви, е единственото в ефира без никаква чалга, а интервютата са смислени и любопитни.
И въпреки че предаването е доста професионално направено и не се допускат компромиси със събеседниците, рейтингът е повече от задоволителен. Което показва, че водещия е от голямо значение и опровергава наложеното схващане, че за да се гледа, едно предаване непременно трябва да е просташко.
Веднага щом започнал да учи, решил да се пробва и като стажант в медиите. Постепенно започнал да се качва по стълбичката в йерархията, да трупа име и самочувствие, за да получи предложението на живота си – да води свое предаване в Би Ти Ви.

Покрай него вече бил реализирал друга своя мечта – за семейство с любимата си жена. Със съпругата му Вяра, която е негова колежка в Би Ти Ви само чакат удобен момент дъщеря им да отрасне и се готвят за втори наследник. Този път журналистите стискат палци то да е момче, понеже така ще се изравнят силите в дома им, пише „Уикенд“.
За сега Иванов може да се похвали, че живее в женско царство. Двете му любими дами никак не го щадят и очакват от него да им помага за всичко. Дори когато дъщеря му Йоана е съвсем малко бебе, Светльо често сам поема грижите за нея, за да даде малко лично време на съпругата си. Половинката му пък на шега разкрива, че той е толкова разсеян татко, че му звъни на всеки 10 минути, за да го проверява. „Аз съм си мъж под чехъл”, шегува се пред приятели телевизионерът с положението си вкъщи.
Източник: хотарена
Тъжно: ​Хекимян навърши 35 години, но остана без партиАнтон Хекимян се разминал с мечтаното от него тържество за 35-ата си годишнина заради отминалите евр…Jun 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!