Георги Първанов празнува 62-рия си рожден ден с Глория

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Георги Първанов и примата на фолка Глория празнуваха рожден ден заедно, узна HotArena.
Но не буквално. Двамата са астрални близнаци и са родени на една и съща дата – 28 юни. Докато фолкзвездата спретна пищно парти в елитен столичен ресторант за своята 46-а годишнина, на което се появи с цепка на роклята почти до пъпа, бившият президент отбеляза повода си в тесен семеен кръг.
За 62-рия си рожден ден той гостил с официална вечеря само семейството си, а през деня минал и през централата на АБВ, където също оставил почерпка за здраве, писа „Ретро“.
Приятелите се шегували с него, че напоследък не можели да го познаят, защото всички помнят как докато беше стопанин на „Дондуков“ 2, черпеше наред и правеше сметки за ЧРД за по 20 хиляди лева.
Георги Първанов разтревожен за сигурността си, купува си домати с охранаГеорги Първанов очевидно е разтревожен за сигурността си, щом ходи на пазар, придружаван от бодигард…Jun 9 2019vijti.com

Единственият президент с два мандата избягва публичността, откакто се оттегли от лидерския пост на създадената от него партия.
Припомняме, че по-малкият от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и съпругата му Роси ще станат родители на първо дете до няколко месеца.
Досега бъдещите майка и татко пазели в абсолютна тайна новината за предстоящото щастливо събитие, тъй като се притеснявали от лоши очи и уроки. Когато обаче Роси преполовила бременността, с Ивайло вече се почувствали по-спокойно и решили да увековечат красивия етап от съвместния им живот с професионална фотосесия. Двамата позирали пред обектива на фотограф, а за снимките президентската снаха се издокарала с визия на самодива – в бяла прозрачна рокля по тялото, която добре описва вече оформеното ѝ коремче.

Роси е родом от Враца, но още от студентка живеела в София. Завършила с отличие финанси в УНСС, както и европейски бизнес в престижен английски университет.
Близки до семейството разкриват, че въпреки солидното образование не се месела в хотелиерския бизнес на мъжа си Ивайло, а допреди да излезе по майчинство работела като високопоставен мениджър в Обединена българска банка.
Сватбата на Ивайло и Росица бе сред най-бляскавите церемонии за 2016 г., а 3 години след пиршеството двамата най-после са се решили на следващата важна крачка, а именно родителството.
По-големият син на Георги Първанов – Владимир, доста изпревари брат си и вече е горд татко на две дечица.
Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория.
Източник: Хотарена
Измамник посегна на къщата на президента Георги Първанов, прати на екс държавния глава съдия-изпълнителиБившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла схема, сътворена от топ-измамник. Заради …May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!