Измамник посегна на къщата на президента Георги Първанов, прати на екс държавния глава съдия-изпълнители

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла схема, сътворена от топ-измамник.
Заради това го подпукали съдия-изпълнители, от чиято схватка екс държавният глава едва се измъкнал.
Това сподели самият той в Стрелча, където присъства на откриването на кампанията на АБВ за евроизборите в област Пазарджик.
Първанов сподели неволите си по повод оплакването на местен жител,
който се изказа за личен проблем
и търсеше съдействие от високите гости за разрешаването му.
Голяма радост за Георги Първанов и жена му ЗоркаГеорги Първанов и жена му Зорка са в трепетно очакване на внуче №3, научи ексклузивно „Ретро“. По-ма…Apr 23 2019vijti.com

„Сигурно всеки от нас има някакъв такъв проблем. Майка ми и баща ми са покойници от години. Аз редовно ходя в родната си къща в Перник, поне един-два пъти месечно, грижа се за градината”, призна експрезидентът. И продължи с откровенията:
„Миналата година си отивам и гледам, на вратата е лепнато листче от съдия-изпълнител. Аз малко съм изгубил инстинкта си за самосъхранение, не му обърнах внимание. Прибрах го в портфейла си и толкоз.
След 20 дни обаче отново имаше залепена бележка от съдия-изпълнител, пишеше, че това е последно предупреждение, ако не, ще има санкции, тоест ще ми вземат къщата.

Като един добър и съвестен гражданин отидох в кантората, питам, кажете какво е станало, бях много учуден. Оказа се, че някакъв измамник, Иван Петров да речем, е регистрирал фирма, но на моя адрес в Перник, направил каквото могъл, завлякъл държавата. Та, аз трябваше да доказвам, че на този адрес няма такъв човек и такава фирма, пише show.blitz.bg.
Казвам на съдия-изпълнителите, хайде, вие мен ме познавате,
ами ако е някой човек, когото не познавате, той как ще се оправи?
Така че аз мисля, че промяната в България трябва да започне от съдебната система”.

Вероятно много от вас ще се съгласят с мнението на бившия държавен глава Георги Първанов, че промяна в съдебната система вече е крайно наложителна. Дали обаче това ще се случи и ще има ли още пострадали при подобни измами, тепърва предстои да разберем.
Източник: Марица
Срам: Родната къща на Желю Желев няма прозорци, табелата към дома му с правописна грешка (СНИМКА)Родната къща на първия демократично избран президент Желю Желев имала картони вместо прозорци, сигна…Nov 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!