Георги Първанов разтревожен за сигурността си, купува си домати с охрана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Георги Първанов очевидно е разтревожен за сигурността си, щом ходи на пазар, придружаван от бодигард, коментират озадачени очевидци. Съседи на бившия президент разкриват, че често го срещали в кварталния супермаркет от популярна в цялата страна верига, където Първанов пълнел кошницата най-вече с хранителни продукти.
Последният случай бил отпреди няколко дни, когато ексдържавният глава се появил в магазина с охранител, който го пазел, докато той старателно си избирал доматки за салата.
Голяма радост за Георги Първанов и жена му ЗоркаГеорги Първанов и жена му Зорка са в трепетно очакване на внуче №3, научи ексклузивно „Ретро“. По-ма…Apr 23 2019vijti.com

Според запознати въпросният гард всъщност изпълнявал и функциите на шофьор и често се случвало да носи препълните с покупки торби на Първанов до колата. По разкази на очевидци лидерът на АБВ продължавал да ползва служебен мерцедес, с който се сдобил веднага след като напуснал „Дондуков“ 2.
Тогава бившият държавен глава замени стария си брониран автомобил с по-малогабаритен от същата марка, но за сметка на това – чисто нов. Предишната му служебна лимузина бе същински звяр и можеше да устои дори на атака с химическо оръжие, но след напускането на поста возилото бе зачислено на наследника му Росен Плевнелиев.

Понякога политикът ходел на шопинг в кварталния магазин и пеш, но това се случвало веднъж на високосна година и задължително само в часовия диапазон, когато суперът не гъмжал от хора. Съседи на семейството му с почуда коментират, че жена му Зорка никога не го придружавала и не поемала инициативата да зарежда хладилника им с хранителни провизии, макар да се славела като добра домакиня.
В момента обаче бившата първа дама е изцяло ангажирана с подготовката по посрещането на внуче №3 в семейството, тъй като съвсем скоро по-малкият им син Ивайло и съпругата му Роси ще станат родители за пръв път. Големият син на Георги Първанов – Владимир, доста изпревари брат си и вече е горд татко на две дечица. Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория. Въпреки че политикът и жена му Зорка вече са изпитали двукратно щастието да бъдат баба и дядо, и сега се чувствали, по особен начин, като че ли ще им е за първи път.
Източник: Ретро
Измамник посегна на къщата на президента Георги Първанов, прати на екс държавния глава съдия-изпълнителиБившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла схема, сътворена от топ-измамник. Заради …May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!