Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович проговори има ли жена до себе си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи нови разкрития за живота си. Той тръгва по стъпките на своята майка и по всичко личи, че ще достигне нейните успехи в музикалните среди. И дори може да ги задмине. В специално интервю за македонските медии Стефан разкри какво е да си син на известни родители, има ли жена до себе си, както и как се поддържа във форма.
Като син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан винаги е бил обект на медиен интерес. За него се пише постоянно из медийното пространство. Стефан споделя, че родителите му винаги са му били пример в живота. „От една страна е много хубаво да имате в живота си такива два примера. Да видим какво да правим и какво е да си велик човек. Как човек да остане нормален и да запази семейството си. От вкъщи чак до сцената – те са моят пример“, казва синът на Лепа Брена за „Exclusive“.
Синът на Лепа Брена – Стефан Живойнович, без да се усети, я изложи много в свое интервюСинът на легендата Лепа Брена Стефан Живойнович е тръгнал по стъпките на майка си Лепа Брена и започ…Jun 16 2019vijti.com

Стефан говори и за появилите през последните месеци слухове за него – за преместването му в нов дом и за жените, с които му приписват връзка. Синът на Брена споделя, че отдавна живее далеч от родителите си. От около 6 години той живее сам в Америка.
Стефан признава, че напоследък е занемарил малко външния си вид и през последните месеци е качил няколко килограма, защото не е тренирал. Синът на Брена обаче обеща, че до края на годината ще влезе във форма.
Стефан признава, че все още е сам и няма жена до себе си, въпреки опитите на медиите да му припишат връзки с различни жени. „Свободен съм, фокусирал съм се върху работата. Наслаждавам се на живота. Когато дойде времето да съм сериозен, ще бъда сериозен“, споделя наследникът на Брена и Боба. Той обаче категорично отказва да говори за отвличането си като малък.

Припомняме, че пророк предсказва много успешно бъдеще на Лепа Брена още докато е по-млада. Още когато е на 13 години, един по-възрастен мъж й предсказал невиждани успехи и й казал, че ще стане много известна. Толкова известна, колкото Йосип Брос-Тито.
Лепа Брена разказва подробности за хърватския портал „24 часа“. „В моето родно място Бръчко в Босна и Херцеговина, седим до съседката и хапваме. Спомням си, че мина един възрастен господин, който поиска чаша вода. Донесох му вода и му предложих кафе и закуска. Погледна ме с благодарности и се обърна към майка ми.
„Предполагам, че това е вашата дъщеря. Както е известен Тито, така ще бъде известна и тя“, каза господинът.“
Източник: kliuki.ws
Лепа Брена никога няма да забрави това предсказание, което получава като 13-годишнаПредсказват на Лепа Брена, че ще има много пари. Пророк предсказва много успешно бъдеще на Лепа Брен…Jun 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!