Майката на Натали Трифонова изглежда като по-голямата й сестра, синоптичката е наследила хубостта й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова е израснала далеч от баща си, разказват нейни близки. Родителите й се разделили, когато тя била на 10 години. Татко й заминал за чужбина по работа и с днешна дата блондинката не го вижда често, дочу HotArena.
Наскоро Трифонова публикува ретро снимка на родителите си в социалната мрежа и умили почитателите си. От кадъра се вижда, че тя е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. „Истината е, че съм по-близка с мама. С нея сме приятелки, споделяме си всичко”, откровена е синоптичката.
Грозен скандал с Натали Трифонова прогонил Емо Чолаков от Би Ти ВиДългогодишният водещ и любимец на зрителите на bTV Емил Чолаков изненадващо напуска телевизията. Сле…Apr 25 2019vijti.com

Всички, които познават родителката на Натали, са категорични, че двете изглеждат по-скоро като сестри. 48-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода бащата на синоптичката започнал работа извън България и рядко виждал детето си. Майката на блондинката я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа си да й даде най-доброто.
Малко след развода Ванина се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар. Тя отворила собствен кабинет, а малката Натали записала в столично училище.

„Мама е най-важният човек в моя живот. Не знам какво бих правила без нея. Изключително тежък момент преживях, когато преди няколко години катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Тогава аз бях добре, но съществуваше опасност за нейния живот”, връща лентата на спомените синоптичката. Инцидентът се случил за секунди и успял да вгорчи лятната почивка на Трифонова. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Минутите, в които чакала линейката да пристигне, й се сторили като безкрайна вечност. Натали реагирала светкавично, позвънявайки на телефона за спешна помощ, а после се свързала и с баба си Маргарита, която е лекар.

„Хем бях в паника, хем се държах, защото бях единственият човек, който можеше да й помогне. Първо се обадих на баба ми, после водих разговори и с други доктори, които са познати на нашето семейство, за да разбера какво е състоянието на майка. Случилото се много ме промени и станах по-отговорна”, разказва Натали. И допълва, че не е прекъсвала връзката с баща си, но не е чак толкова близка с него, пише ‘Уикенд“.
Източник: Хотарена
Помните ли синоптикът Иво Андреев: След тежък развод отново дундурка бебеБившият водещ на прогнозата за времето в няколко родни телевизии Иво Андреев отново се е задомил и д…May 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!