Виктор Калев е лудо влюбен от две години насам: Комикът мисли да се задоми, мечтае за деца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Догадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от вчера кръжат в публичното пространство. И ако пред камерите известният комик представя образите си в пълни детайли, то животът му извън снимачната площадка е истинска мистерия. Дълги години се носеха слухове, че Калев предпочита да прекарва свободното си време в компанията на мъже, за които се говореше, че са му повече от приятели.
Изключително успешното му превъплъщаване в женски образи пред камерата допълнително подсилваше слуховете. Междувременно през годините името на актьора беше спрягано с имената на много известни на публичното пространство дами, но всички слухове биваха опровергани.
Голяма интрига се заплете около Виктор Калев, феновете му са озадачениНа пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да ра…Feb 24 2019vijti.com

Самият Калев никога не е повдигал завесата на личния си живот и макар че приятелите му ревностно защитават репутацията му на заклет женкар, комикът досега така и не разкрил самоличностите на уж многобройните си романтични половинки. .
В началото на тази година снимка на Калев и мистериозна дама внезапно се появи в онлайн публичното пространство. Говори се, че комикът е лудо влюбен от две години насам, а самият той призна пред медиите, че вече му е време да се задоми.

Приятели на Калев твърдят, че именно жената на снимката е неговата избраница. Недвусмислените коментари от страна на близките на комика по повод любимата му обаче не попречиха на светските хроникьори да се възползват от близостта му с певицата Нели Петкова, като оставят място за спорна интерпретация на взаимоотношенията между двамата артисти.

Впоследствие стана ясно, че Калев и Петкова са се подготвяли за новия си дуетен сингъл и слуховете за евентуалната им романтична връзка бяха опровергани.
Междувременно напоследък пак се появиха съмнения, че актьорът се радва на вниманието на силния пол. Макар че охранява ревностно личния си живот, Калев е забелязван в компанията на млад мъж, а слуховете гласят, че левентът е повече от приятел на известния комик.
Папараци снимаха въпросният мъж да му пазарува, дегизиран със суитшърт с качулка.

Двамата уж избягвали да се появяват заедно, където има много хора, но пък и е невъзможно да се крият постоянно по тъмна доба. Това не е първият левент, с когото клюката свързва бившия актьор на Слави с романтични отношения.
През 2014 г. папараци заснеха рандевуто му със строен красавец, а съседи потвърдиха подозренията, че двамата живеят заедно.
Момчето било много учтиво, поздравявало всички и правело впечатление, че се грижи за домакинството, като пазарува, чисти и готви на Калев.

Защо напусна Слави
През 2016 г. Виктор Калев внезапно изчезна от малкия екран. Слуховете около причината за оттеглянето му от ефира на „Шоуто на Слави” не закъсняха. Самият Калев твърди, че сам е направил избора да напусне Дългия.
Запознати обаче контрират, че всъщност Трифонов сам не е пожелал да поднови договора на един от любимите си през годините комици, поради липса на колегиални отношения.
Говори се, че Калев е бил пръв в дисциплинарните провинения, като закъснения за снимки например, за което отнасял глоби за нарушаване на клаузите от писмените си споразумения със Слави. Уморен от липсата на професионализъм от страна на актьора, водещият решил, че е време двамата да се разделят.
Източник: Марица
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но въпреки това не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!