Веселин Маринов къта несметно богатство, по всяка вероятност е най-богатият изпълнител в естрадната гилдия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Низвергнатият придворен певец на Цветан Цветанов – Веселин Маринов спокойно може да бъде смятан за най-богатия изпълнител в естрадната гилдия, показа проучване на Lupa.bg. С дългогодишната си кариера, многото хитове, хилядите концерти и турнета из цялата страна, както и с ролята на партиен бард, Веско е натрупал гигантско състояние, което инвестира в недвижимости, предмети на изкуството и злато.
Многото апартаменти на народния любимец в София били тъпкани с картини и скулптори от известни автори, а пред тях жилището на Боян Радев мязало на стуъдентска квартира, твърдят запознати с колекционерската страст на Веско.
Веселин Маринов вече работи за Димитър РачковНационалният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков! Певецът взема участие в „Забраненото …Apr 4 2019vijti.com

Произведения на класиците Владимир Димитров – Майстора, Дечко Узунов, Кирил Цонев, наред със съвременни автори като Сашо Стоицов, Милко Божков, Свилен Блажев, Андрей Даниел, Вихрони Попнеделев и Греди Асса блестели сред притежанията на певеца, мълвят колегите му.
Както Lupa.bg вече писа, само в столицата трубадурът притежава най-малко 5 апартамента. Той има 3 жилища в Студентски град и две в центъра на София. В първия имот в градчето на бъдещите висшисти живее той, във втория се намира офисът на фирмата му, а в третия се помещава дъщеря му Йоана и нейният съпруг Станимир. Останалите си имоти изпълнителят на „Нашата полиция” отдава под наем.

Макар да не се кичи с бижута, далновидният Веско пазарувал щедро от ювелирни магазини и пазел купища накити в банков сейф, защото се консултирал със специалисти, които му заявили, че това е една от най-добрите инвестиции, тъй като цената на златото върви само нагоре.
Само в периода на сътрудничеството си с партия ГЕРБ в рамките на 12 години певецът е усвоил от партийната каса под формата на хонорари и служебно закупени пропуски за концерти около 1,5 млн. лв., твърди в. „Уикенд“.

Естрадната звезда Веселин Маринов остана изумен от намесването на името му в чиската в ГЕРБ, която предприе премиерът Бойко Борисов. Любимецът на няколко поколения българи и изпълнител на „Родната милиция ме пази“ бе посочен от лидера на управляващата партия като една от причините за оттеглянето на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в управляващата партия, тъй като не го е послушал как да проведе кампанията за изборите.“Не искам повече Веско Маринов да ни пее по концертите“, лаконично заяви Борисов на излизане от централата на партията.“
Ето как Веселин Маринов коментира това тогава:

„Не мога да говоря по темата, не съм чул интервюто на премиера.
На работа съм в момента, имам среща. Не съм подготвен за такива неща, не съм чул нищо, какво е станало, какво не е…
Толкова съм далеч от всичко това!
Не се чувствам подготвен да коментирам, каквото и да било за оставки и такива неща.
Как може да ме намесят в такива неща, в политиката?! Но това е животът“, заключи с тъга в гласа певецът.
Източник: Лупа
Голяма холивудска звезда купува имот у нас, става съсед на Веселин МариновХоливудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски имот в комплекса за голф край Р…Jan 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!