Голяма холивудска звезда купува имот у нас, става съсед на Веселин Маринов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски имот в комплекса за голф край Разлог. Интересът на екшън героя от филмите „Кървав спорт“, „Универсален войник“, „Ченге във времето“ и пр. е бил провокиран от американски кинопродуцент, който също има къща там, пише struma.bg.
Според източници на изданието, Жан-Клод Ван Дам много харесал мястото, но пожелал неговият имот да бъде по-настрани и да се обособи като „затворен комплекс в комплекса“, като в него ще бъдат изградени 3 къщи, които да се различават от другите. „Сделката още не е факт, много е рано да се говори“, заяви Йордан Каназирев, един от собствениците на имота. Той обаче потвърди за потенциалния инвестиционен интерес от страна на холивудския актьор.
Тъжно и срамно: Обявен за мъртъв пловдивчанин се бори да докаже, че е жив. Засега не успява ВИДЕОТой има издаден смъртен акт. Покойник е от пет години по документи. Според сестра му и собствения си…Jan 16 2019vijti.com

„В комплекса имат къщи различни знаменитости, които не парадират с положението си, а се държат като обикновени хора. Веселин Маринов е един от тях“, потвърди Каназирев. Певецът посреща последните две години Коледа и Нова година в къщата си в голф комплекса край Разлог, като се включва и като изпълнител в празничната програма. Често е виждан там и в компанията на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който също е чест гост на голф комплекса.

Жан-Клод Ван Дам е запознат с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при участието си в снимките на екшъна „Непобедимите-2”, който през есента на 2011 г. се снима в България.
Жан-Клод Ван Дам е белгиец по произход, чиято истинска фамилия е Ван Варенберг. Роден е на 18 октомври 1960 г. В детството си се занимава 5 години с класически балет, а впоследствие с карате и кикбокс.
Става европейски шампионом по карате за професионалисти през 1979 г. в полутежка категория и заминава за САЩ, където прави неуспешен опит да стане световен шампион.

Любопитно е, че няколко месеца по-късно успява да се реваншира на своя съперник в неофициален двубой, който спечелва за по-малко от 2 минути.
Насочва се към киното и много скоро успява да привлече вниманието с участието си във филма „No Retreat, No Surrender, 1986) в ролята на жесток руски боец.
После се снима в редица малобюджетни филми, предназначени основно за представяне в чужбина, в това число на азиатския пазар.
Това са заглавия, като „Кървав спорт“ (Bloodsport, 1987), „Черният орел“ (Black Eagle, 1988), „Киборг“ (Cyborg, 1989) и „Кикбоксьор“ (Kickboxer, 1989), които се радват на широка популярност сред по-непретенцозната публика и у нас. В тези продукции Ван Дам залага изцяло на своите безспорни умения в областта на източните бойни изкуства.

Той самият поставя много от бойните сцени във филмите, в които участва. Постепенно укрепва своя статус на екшън-звезда благодарение на филми, като „Lionheart / Wrong Bet, 1990) и „Двоен удар“ (Double Impact, 1991), на които е и съсценарист.
Източник: Марица
Йорданка Христова е много обидена, любимата българска изпълнителка се чувства унизена заради париВ края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова направи своя прощален концерт …Jan 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!