Веселин Маринов вече работи за Димитър Рачков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Националният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков! Певецът взема участие в „Забраненото шоу на Рачков“, с което през последните месеци комикът пълни зали и салони в цялата страна.
„Бат\’ Веско е много готин и участва в шоуто ми. Затова и си позволявам да се шегувам с него, защото знам, че няма да ми се разсърди“, признава актьорът.
В шоуто Маринов наистина отнася сериозна доза майтапи. Емблематичен е моментът, в който Рачков му подарява изрязан отстрани потник, за да има отдушници за обилното си потене.
Голяма холивудска звезда купува имот у нас, става съсед на Веселин МариновХоливудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски имот в комплекса за голф край Р…Jan 16 2019vijti.com

Веско приема подаръка с усмивка и е категоричен, че ще си направи и костюм с отдушници.
Певецът получава и хавлия, с която да попива телесните течности, които си стичат от него по време на професионалните му изяви. Освен че пее в шоуто, Маринов разказва вицове, дава интервю и търпи шегите на Рачков, който не му дава да диша по време на целия му престой на сцената.
За участието си в спектакъла Веско прибира солиден хонорар (по неофициална информация е четирицифрена сума), който актьорът плаща от джоба си.

Така Рачков реално е работодател на изпълнителя и му помага да си попълва банковата сметка.
За парите актьорът разчита на финансовите постъпления от билети, като това не му е проблем, тъй като залите винаги са пълни. Често една дата за представлението не е достатъчна и екипът на Димитър Рачков е принуден да насрочи втори спектакъл в същия град.
„Забраненото шоу на Рачков“ е първото по рода си телевизионно предаване у нас, което е извън малкия екран и разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Първоначално е замислено като моноспектакъл, но Рачков решава, че може да кани популярни личности да му гостуват, за да стане още по-интересно.
Така на сцената се оказва и Азис.
На шоуто, което се проведе в НДК в столицата, Рачков не пропусна да се пошегува и с импровизирания дует между Веселин Маринов и Цветан Цветанов, който е запечатан на аматьорско видео и изтече в публичното пространство, съобщава „България Днес“.

„Човекът от дуета (Веселин Маринов не изрече името на Цветанов) ми призна, че е гледал в „Господарите“ общото ни изпълнение от едно новогодишно празненство, но много напира да пее и на един рожден ден излязъл и пял… в коридора, за да не го заснеме някой за пореден епизод“,
коментара певецът общите изпълнения с Цветанов, с когото е известно, че са близки приятели.
Източник: Марица
Това, което се случи между Димитър Рачков и Мария Игнатова е вече окончателно и няма връщане назад10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото доказателство за истинността на наро…Mar 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!