Дъщерята на Румен Радев се снима в прегръдките на фолк певеца Галин, Дарина видимо не се притеснява от строгостта на баща си,

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди дори на президентската дъщеря Дарина Радева. Наследницата на Румен Радев дори се снима в прегръдките на фолк певеца Галин, на когото изглежда е почитателка.
Кадрите бяха споделени от самата Дарина в социалните мрежи. На снимките се вижда, че тийнейджърката е във възторг от факта, че се е срещнала с фолк идола. Той дори небрежно я прегръща, докато двамата се усмихват пред камерите.
Това не е първото посещение на Дарина в нощен клуб, където често ходи с приятели и съученици. Тя е посещавала и наргиле баровете, където пробва наргилета, заедно с приятели.
Деси Радева е мащеха-мечта: Съпругата на президента Румен Радев е много близка със сина му ГеоргиСъпругата на Румен Радев близка със сина му Георги! Десислава Радева е иззела майчинските задължения…May 13 2019vijti.com

Ученичката видимо не се притеснява от строгостта на баща си, но запознати разкриват, че подобна свобода й е позволена само през ваканциите, пише „България днес“
Иначе нищо младежко не остава чуждо за момичето, което миналата година дори посети морето с приятели, като кръстосваха страната с каравана. Дарина Радева се старае да стои далеч от светската суета, която съпътства привилегиите на първото семейство и нито ползва охрана от НСО, нито се вози в държавна лимузина.

Точно обратното — момичето редовно може да бъде видяно в градския транспорт заедно с приятели, а близки до семейството й издават, че тя и брат й въобще не са разглезени.
И двете деца били много умни и ученолюбиви, а освен това взимали активно участие в светските събития, организирани от първата двойка, но се стараели да останат незабелязани сред тълпата. Дарина е в чудесни отношения и с мащехата си Деси Радева. Тя дори носи заета от нея рокля по време на посещението на папата в България.

Припомняме, че откакто е встъпил в длъжност, президентът се е появявал публично един-единствен път с едното от децата си. Това се случи по повод театралната премиера на постановката „Кралят Елен“, която държавният глава изгледа в компанията на дъщеря си Дарина през март миналата година.
След развода двамата наследници на Радев живеят заедно с майка си Гинка. Георги Радев е ученик в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, а в свободното си време усилено тренира футбол.
В началото на годината името му бе забъркано в скандал заради среднощен побой за момиче в софийска дискотека.

Сестра му Дарина Радева учи в друго школо, а амбициите й са свързани със сцената, защото от няколко години е част от актьорска трупа, с която пътува по театрални фестивали по света.
Източник: Хотарена
Няма да познаете банкерката Гинка Кесякова: Първата съпруга на президента Румен Радев се промени до неузнаваемостПървата съпруга на президента Румен Радев се е подложила на козметични интервенции, за да освежи вън…Mar 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!