Деси Радева е мащеха-мечта: Съпругата на президента Румен Радев е много близка със сина му Георги

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на Румен Радев близка със сина му Георги!
Десислава Радева е иззела майчинските задължения на първата съпруга на Румен Радев – Гинка.
Президентшата вече се грижи като за собствено дете за сина на държавния глава, пише„Ретро“.
Като истински грижовна мащеха първата дама бе взела под крилото си юношата Георги
по време на посещението на папа Франциск миналата неделя.
Докато баща му правеше изявление на трибуната, той стоеше плътно до Десислава, седнали на столчетата, предвидени за официалните гости.
Синът на Деси Радева я зарадва много с успехите си в САЩ: Снимки от церемонията по връчването на отличието муСинът на Деси Радева от първия ѝ брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на проже…Mar 19 2019vijti.com

На мероприятието беше дошла и сестра му Дарина, която обаче пазеше дистанция от Ген. Деси. Преди самото пристигане на висшия католически духовник пред сградата на „Дондуков“ 2 Радева и доведеният й син отново бяха рамо до рамо сред множеството.
Деси Радева и Георги дискретно си разменяха по няколко думи, а президентшата демонстрираше доброто си настроение с перманентна самодоволна усмивка. Двамата дори бяха съобразили облеклото си и носеха дрехи в почти еднакъв тъмносин тон.
Присъствието на сина на Румен Радев на подобен тип събитие е прецедент. През двете години от мандата му наследникът му никога не е бил негов придружител, а срещите на Георги с мащехата му също са изключителна рядкост.

Не е ясно поради каква причина ученикът и сестра му бяха сред гостите на събитието. Загадка остава и дали майка им Гинка е дала съгласието си те да присъстват, и то придружавайки втората жена на баща му, заради която Радев всъщност се разведе с красивата банкерка.
Припомняме, че откакто е встъпил в длъжност, президентът се е появявал публично един-единствен път с едното от децата си. Това се случи по повод театралната премиера на постановката „Кралят Елен“, която държавният глава изгледа в компанията на дъщеря си Дарина през март миналата година.
След развода двамата наследници на Радев живеят заедно с майка си Гинка. Георги Радев е ученик в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, а в свободното си време усилено тренира футбол.
В началото на годината името му бе забъркано в скандал заради среднощен побой за момиче в софийска дискотека.

Сестра му Дарина Радева учи в друго школо, а амбициите й са свързани със сцената, защото от няколко години е част от актьорска трупа, с която пътува по театрални фестивали по света.
Източник: Клюкибг
Деси Радева е горда майка: Синът на съпругата на президента стана голяма звезда в АмерикаСинът на Деси Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на проже…Mar 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!