Антонина Стоянова загърби етикета, направи гаф на ВИП парти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа издънка на рождения ден на композитора Стефан Димитров. Насред изискания ресторант, където майсторът на шлагера събра близки и приятели, за да почерпи за своята 70-годишнина, съпругата на бившия президент Петър Стоянов най-безцеремонно си събу обувките, сякаш е на мегдана, и яде и пи на бос крак.
Макар експървата дама да се бе издокарала с тоалет за хиляди левове, професионални прическа и грим, изцепката ѝ не останала незабелязана от присъстващите. Докато рожденикът Стефан Димитров вдигал тост измежду масите, Антонина, която била седнала с гръб към него, не само не се обърнала, за да изслуша словото му, а и събула обувките си, за да се чувства по-комфортно по време на вечерята.
Експрезидентът Росен Пленвелиев се похвали с тъща за милиони, носи на ръце майката на ДесиЕкспрезидентът с тъща за милиони, Лили Шопска пък със зет като мед Росен Плевнелиев се е уредил със …May 22 2019vijti.com

Гостите на купона, сред които бяха Васил Найденов, Михаил Белчев, Кристина Белчева, Волен Сидеров, Кристина Димитрова и редица други, забелязали гафа на бившата президентша и се зачудили дали лятната жега или неудобните обувки са причината г-жа Стоянова да изкара празненството боса, сякаш е на плажно парти или вкъщи на дивана. Въпреки че за повода съпругата на политика подбрала чепици с нисък ток, очевидно килограмите, които в последните години е натрупала, оказват влияние и краката ѝ бързо отичат.
Докато мъжът ѝ бе начело на държавата, дипломатката не отстъпваше по маниери на половинките на световните лидери, но очевидно от стажа ѝ като първа дама ѝ е останала единствено любовта към скъпите тоалети и бижута, но не и познанията ѝ по етикет и протокол.

Припомняме, че в навечерието на 66-ия си рожден ден бившата първа дама Антонина Стоянова събра близки и приятели в Националната галерия „Квадрат 500“ на откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“. Съпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години и от вида ѝ останаха изненадани всички гости на събитието.
Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, е сериозно напълняла и повехнала. За последно Антонина грейна на корицата на известно наше модно списание, където бе с поне 15 килограма по-слаба. Макар за откриването на изложбата г-жа Стоянова да бе подбрала семпла асиметрична рокля в черно и бяло, с която вероятно е целяла да скрие натрупаните излишни килограми, ефектът бе обратен.

Стилният тоалет разкри, че се е разширила в ханша и е оформила корем. Макар специално за повода съпругата на Петър Стоянов да бе посетила фризьор и гримьор, професионалният макиаж бе успял да скрие само част от бръчките по лицето ѝ, но не и следите на времето по шията ѝ.
Въпреки че е видимо остаряла, Антонина не е променила стандарта си на живот, защото отново прикова погледите на присъстващите върху скъпите си бижута. На ушите и врата ѝ висяха същински ювелирни произведения на „Шанел“, а наша справка с онлайн магазина на една от най-престижните френски модни къщи показва, че подобни обици с перли се продават за 10 хиляди долара, а масивните колиета започват от 10 и стигат до 40 хиляди долара. Бижутата със сигурност са закупени от чужбина, тъй като марката няма собствен магазин у нас.
Източник: Ретро
Съпругата на експрезидента Росен Плевнелиев – Деси Банова, се жертва заради бебето, но крои и нови плановеСиноптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия пр…May 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!