Венета Райкова се подложи на регресия, видя убиеца си и сега го издирва под дърво и камък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова търси убиеца си от предишния живот, узна HotArena.
Водещата на „Папараци“ вижда как умира, след като се подлага на регресия. Оказва се, че журналистката живее във Франция. Това се случва няколко века назад в миналото.
Докато е под хипноза, Райкова вижда с очите си как умира. Тя е удушена от мъж, който тя познава до ден днешен.
Райкова решава да се заеме със задачата да открие човека, който й отнема живота. Тя знае името му, но не й къде живее в момента. Венета мечтае да се изправи очи в очи с мъжа, за да разбере евентуално защо е убита от него, писа „България Днес“.
Александра Петканова с много емоционална изповед: Разказа за най-трудните моменти преди с Даниел да станат семействоАлександра Петканова и Даниел осъзнават стойността на истинската любов Александра Петканова и съпруг…Jun 3 2019vijti.com

Регресията е метод, чрез който човек се връща назад във времето и вижда случки от предишни животи. Това е супер популярно течение, в което все повече хората се впускат, тъй като искат да разберат миналото си.
Райкова за втори път се подлага на регресия. И сега тя се доверява на световноизвестния астролог и учител по Кабала – Гал Сасон. За да се запише за сеанса, Райкова се бърка дебело. За няколко минути под хипноза, в които виждаш какъв си бил в преден живот, тя плаща няколко стотачки.
„За втори път си правих регресия при Гал Сасон. И отново видях как ме убиват! В прераждането в Париж ме удуши мъж, когото познавам и в този живот“, признава Райкова.

Наскоро журналистката Венета Райкова затвори устите на всички хейтъри и застана зад скандалната пловдивчанка Сузанита. „Подхожда ти да ти завиждат! На Сузанита с много обич Венета Райкова“ – такова бе посланието, което написа към тийнейджърката водещата на „Папараци“.
Тя драсна пожеланието на първата страница от новата си книга, озаглавена „Завист“. Двете публикуваха и снимка, на която позират заедно, а Венета не пропуска да коментира последните публикации на тийн идолката.
Романът на Венета Райкова разкрива сюжети от родния шоубизнес без да назовава героите с истинските им имена. Амбиции, алчност, завист и пари се завихрят и заплашват да пометат много съдби.

„Завист“ е шеста книга за Райкова, която изкара първите си четири романа в рамките на само една година.
Източник: Хотарена
Потомка на Апостола блесна на своя абитуриентски бал: Чаровната Яна Ангелова отпразнува най-щастливите дни в живота сиПрапрапраплеменница на Левски блести на балове 2019. Чаровната Яна Ангелова е праплеменница на Апост…May 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!