Александра Петканова с много емоционална изповед: Разказа за най-трудните моменти преди с Даниел да станат семейство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра Петканова и Даниел осъзнават стойността на истинската любов
Александра Петканова и съпругът й Даниел гостуваха в предаването „Папараци“. Пред водещата Венета Райкова двамата разказаха за трудните моменти преди да станат семейство и как се е стигнало да събирането им.
Александра и Даниел си казаха заветното „да“ в телевизионния ефир пред цяла България, малко след като се бяха разделили. Младото семейство разкри как е започнала тяхната любов и дали скандалът, който ги направи известни, е истински или всичко е било инсценирано. „И хубавото, и лошото се случват за една секунда. Ако нещо е силно, ако нещо е истинско, то може да се случи и за една стотна.
Синът на Александра Петканова и Даниел печели пари от малъкАлександра Петканова и Даниел събират пари за образованието на сина си Синът на Александра Петканова…May 8 2019vijti.com

Когато се случи онзи скандал, Александра беше последният човек, когото съм искал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. Това е енергия и тя остава в теб. И ако не беше Милен Цветков, който много ми помогна да преживея всичко това, не знам…“, сподели откровено Даниел за трудните моменти преди с Александра да станат семейство.
Алекс, от своя страна, допълни, че и двамата са потъпкали егото си, за да могат да имат отново бъдеще заедно. „И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми осигури лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, разкрива Александра.

Двойката призна, че доскоро е имала отделни бюджети, но след раждането на бебето решили да обединят сметките си. „Осъзнахме, че е нелепо. Тя ще плаща памперсите на бебето и храните му, а аз няма да помагам, така ли? Решихме, че щом имаме общо дете, значи трябва да обединим и парите си“, каза още Лудият репортер. Алекс и Дани споделиха още, че след няколко месеца започват работа и за още едно дете. Двамата са на мнение, че за да се разбират децата трябва да имат малка разлика помежду си и затова те започват да работят за братче или сестриче на Габриел.
Източник: razkritia.com
Алекс Петканова бързо възвърна форма, захвана се за работа и изкарва луди париАлекс Петканова вади парите вкъщи, прибира по 60 бона на месец! Алекс Петканова се втурна да изкарва…Mar 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!