Росен Плевнелиев се похвали: Предишният партньор на Деси и моята бивша съпруга са щастливи, всички сме заедно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата жена на Плевнелиев е сменила името си!
Бившата съпруга на Росен Плевнелиев е сменила името си. Юлияна, която след развода си с ексдържавния глава се представяше като Юриева, отскоро се подвизава с нова фамилия – Йорданова.
Дори след излизането на Плевнелиев от политиката и официалната им раздяла по съдебен път Юлияна продължава да страни от общественото внимание, а промяната на фамилията ѝ е първият крещящ акт, който свидетелства за живота ѝ на свободна жена.
Росен Плевнелиев умилен от бебето: „Казвам му малкия Десиславчо – с едни страхотни сини очи, беличък, прекрасен“7-месечният син на президента Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси Банова е копие на своята ма…May 27 2019vijti.com

Макар покрай развода ѝ с бившия президент да се говореше, че двамата не са успели да запазят добрия тон, наскоро самият Плевнелиев опроверга слуховете и потвърди, че продължават да общуват приятелски най-вече заради общите им синове.
Такива били и отношенията на настоящата му половинка Деси Банова с нейния бивш мъж – бизнесмена Ивайло Граховски, с когото синоптичката се раздели, за да заживее с Плевнелиев. „Всичко се разви по най-оптималния начин.
Нейният предишен партньор и моята бивша съпруга са щастливи, намерили са своето бъдеще.

И аз, и Деси запазихме изключително коректни отношения. Всички сме заедно. Понякога вкъщи има 4 деца – Асен е вече 18-годишен, вицепрезидент на училището, в което учи. Безкрайно много се гордея с него.
Павел е прекрасно дете – каквото пипне, го прави по неговия си уникален начин. Безкрайно много го обичам и му се радвам за това. Променя се пред очите ми. Йоанка – аз не зная как се правят момичета, е страхотна.
Има страхотна връзка с майка си и с баща си, който е прекрасен човек и аз много се радвам на тяхната много силна връзка. От друга страна, аз се появявам на терена и добавям стойност за нея. Имаме прекрасни отношения, за които човек може само да мечтае“, похвали се бившият държавен глава.

По негови думи спорове с Юлияна относно синовете им нямат, а те все по-често ходят заедно с него, Деси и 6-месечния им наследник Йоан по почивки. Наскоро всички заедно били за няколко дни в семейното имение на полуостров Халкидики, пише Ретро.
„Трябваше да натоваря 4 деца, тъщата плюс нейното куче. Всички заедно за няколко дни по празниците, в началото на май до Гърция, в един 7-местен ван. Върнах се във времето, когато със 7-местен ван в Германия разхождах моите строителни работници“, споделя Плевнелиев.
Източник: kliuki.bg
Росен Плевнелиев и Деси Банова за първи път показаха сина си, бебчето е вече на половин годинкаРосен Плевнелиев за пръв път показа сина си от синоптичката Деси Банова 6 месеца след неговата поява…May 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!