Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива, върти няколко бизнеса наведнъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива. Маргарита не труди на няколко места – върти уютен семеен хотел, наречен гордо „Калайджиевата къща” в село Мезек, а от година стопанисва и актуален кафе клуб в Свиленград, научи HotArena.
Оправната мадама е разработила заведението доста успешно и не може да се оплаче от липса на клиенти. Всеки ден през капанчето минават стотици свиленградчани, информира местен. Оказа се, че менюто в кръчмето е доста разнообразно, като включва салати за всеки вкус, предястия, сандвичи, десерти, напитки, коктейли и така актуалните наргилета. Отделен въпрос е дали тютюна за наргилето е с платен акциз, но няма да издребняваме толкова.
Милко Калайджиев вдигна палат с европариМилко Калайджиев се е облажил от еврофондовете. Брюкселските пари потекли към сметките на фолкветера…Apr 23 2019vijti.com

Освен заведението, Маргарита се занимава и със семейния хотел в хасковското село Мезек, разположено в полите на Източните Родопи, докато именитият ѝ съпругът е ангажиран с близкия язовир, който преди години взе на концесия.
„Чувал съм да казват за мен: „Що не си гледа пеенето, ами се занимава с бостани?” Пеенето ми е кефът. А това, другото, е работа”, обясни преди време Милко Калайджиев. Авторът на вечния чалга хит „Я, елате, пиленца, при батко” има големи планове, свързани с водоема. Мустака иска да изгради къмпинг с палатки, място за барбекюта и люлки за децата. „Но пак с помощ от ЕС. Да им е удобно на хората като дойдат семейно на риба”, мечтае певецът.

За капак чалга идолът отглежда и земеделски култури в земя, взета под аренда. Съвсем спокойно може да се каже, че Милко е сред най-находчивите изпълнители, който не разчита само на сцената, за да прави кеш. Любимецът на публиката си докарва повече от прилични доходи, които инвестира в имущество, в други бизнес начинания или къта в банката за бъдещето на децата си. Въпреки стабилното си финансово положение и разнородни интереси, Милко е сред най-земните певци, винаги се снима с хората и отговаря на въпросите им.
Според слуховете жена му Маргарита е в основата на бизнес дейностите на чалгаджията. Сръчната съпруга е бивша митничарка, но бе уволнена през 2009 г по обвинения в далавери. От тогава се е посветила изцяло на семейния бизнес и, очевидно, се справя отлично, пише „Уикенд“.
Източник: Хотарена
Милко Калайджиев следи жена си през смартфон: Предишна изневяра слага край на доверието между съпрузитеБолезнената ревност на Милко Калайджиев към жена му вече минавала всякакви граници, узна HotArena. М…Apr 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!