Росен Петров зарязал годеницата си заради друга жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият депутат, сценарист и настоящ водещ на „Операция История” по България Он Еър Росен Петров е изоставил годеницата си Карина Видолова, твърди „Уикенд”.
20 години по-младата от него журналистка и пиар специалистка и някогашната дясна ръка на Слави Трифонов имаха връзка в продължение /на 4 години. Въпреки разликата във възрастта им, двамата имаха хармонична връзка.
Бившият политик от „България без цензура” дори бе предложил брак на Карина. Точно когато всички около тях очаквали да ги поканят на сватба, те се разделили.
Слави се движи с пистолет за 4 бона, как ли е успял да изкара е разрешително с влошеното си зрение?Слави Трифонов стреля с пистолет „Зиг Зауер“ Слави Трифонов се изръси за пистолет. Водещият се движи…Nov 2 2018vijti.com

Според запознати, раздялата им била инициирана от Росен, който имал нова любов. Карина приела решението му и те се разделили без обичайните за такива ситуации драми. Петров засега не искал да разкрива нито за раздялата им, нито за новата се връзка. Единственото, което е известно за жената до него е, че не е публична личност.
Наскоро Карина беше упреквана от медиите, че е прекалила с интервенциите по външния си вид.
Гаджето на политика и сценарист Росен Петров Карина Видолова не спира с корекциите по външния си вид и вече се е превърнала в същинско копие на добре познатите ни родни плеймейтки.- писа факти.бг.

Момичето е прекалило с тунинга по лицето и тялото си и вече е неузнаваема. Преди време приятелката на шоумена напълни пазвата си с почти кило силикон – 700 кубика в бюста. Наскоро 29-годишната изгора на Росен се похвали с нови горещи снимки, на които с надутите си устни е захапала връзка, на която се вее името на известна модна марка. Фотосът е повече от провокативен, а предвид и това, че бившата танцьорка от Шумен работи като сътрудник в Народното събрание, фотосите ѝ са още по-озадачаващи, пише Хотарена.
Част от почитателите ѝ са възмутени, че работи в държавната администрация, получава заплата от парите на народа, а изглежда като поредното копие на Николета Лозанова.
източник: Хотарена
Николай Бареков: Слави е стар ерген пред пенсия, сервирал ми е кафеНиколай Бареков изригна във „Фейсбук“ срещу „Шоуто на Слави“, където преди дни бе обект на подигравк…Mar 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!