Ако сте родени на една от тези три дати, то значи сте късметлии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички числа притежават в себе си остатъчни вибрации от нашето минало и надеждата за изчистване на кармичния ни дълг. Всеки от нас сам избира кое от тях ще подхожда най-добре за сегашната му мисия и кое от тях ще му помогне да научи или преповтори забравени и нови уроци.
Хората, чиято дата на раждане е 6, 15 и 24, имат Душа номер 6.
Шест е най-щастливото число за душа от всички други числа. В нумерологията се смята, че такива хора обичат лукса и красивия живот и те са обвързани с чувствени удоволствия.Китайската астрология не бърка – научи какъв човек си, според методиката 9 звездиУважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски метод за самопознание, съчетаващ нуме…Nov 8 2018vijti.com

Като планета-покровител се счита Венера и Душа номер 6 засягат живота на човека.
Характерът по дата на раждане за родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти
Те са любовни, страстни, секси.
Атрактивни външно, особено за противоположния пол. Изискани. Те носят красота, ред и хармония в света. Естети. Те имат добър вкус и чувство за стил. Понякога са екстравагантни. Различават се в добрите нрави и елегантната реч. Обичат бижута и украшения. Лесно харчат пари.

Не понасят грубост, мръсотия, бъркотия. Те имат ясен ум и любопитство. Проницателни, търсещи истината, с чувство за справедливост. Те знаят как да скрият гнева и да изгладят конфликтите. Не поставяйте високи изисквания към други хора. Те знаят как да обичат, отдават себе си на семейството. Но поради желанието да бъдат прекалено независим, те могат да останат сами.
Приятелски настроени, любезни, тактични. Привличат лесно хората към себе си и стават любимци.
Насладете се на доверието на другите, благодарение на състраданието и способността да пазите тайни. Те обичат да помагат на другите, да даряват, да се занимават с благотворителност. Приятелски и общителни.
Такива хора са меки и малко бавни. Всичко се претегля, преди да се вземе решение. Ако ги накарате да бързат, те стават нервни и правят грешки. Те обичат мира, често живеят спокоен живот. Художествен. Тясно свързани с творчеството. Те се интересуват от мистицизъм, медицина, изцеление.

Хората с душа номер 6 трябва да се въздържат от всякакъв вид интоксикация, да избягват извънбрачни дела, мързел и напразен живот и вместо това да развиват безусловна любов към другите.

Благоприятните години на живот – 6, 15, 24, 33, 42, 51, 63, 69 и 78, а особено благоприятната възраст е 35 години;
Слабите периоди са април, октомври и ноември;
Благоприятни дати са 6, 15 и 24, както и цифри 3, 9, 12, 15, 18, 21 и 30;
Благоприятните дни са както петък, така и сряда;
Цвят – син, люляк, розов;
Камъни – диамант, скален кристал, кварц.
Хората с Душа номер 6 трябва да се стремят да развият в себе си положителните качества, свързани с Венера, да се стремят към най-добрите си проявления, да живеят в хармония с тази планета.Цветът, който засилва много късмета ви според датата ви на ражданеВ зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще ви носят късмет и такива, които е по-добре…Apr 16 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!