Китайската астрология не бърка – научи какъв човек си, според методиката 9 звезди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски метод за самопознание, съчетаващ нумерология и астрология. Познат е като „методиката на 9-те звезди“ и позволява на човек да разбере своите силни и слаби страни, както и какво трябва да прави, за да поддържа здравето си. Същността на методиката е да се съпостави годината, през която даден човек е роден, с неговия, т.нар. „личен номер на съдбата“, определящ спецификата на неговия характер, евентуално възникващите здравословни проблеми и тяхното преодоляване и възможностите за развитие.
20 тежки истини за душата и характера на една от най-упоритите зодии – КозирогΠpeдcтaвитeлитe нa тaзи зoдия ca тъpпeливи xopa, ĸoитo мeтoдичнo гpaдят cвoятa cъдбa, бeз знaчeниe ĸ…Nov 8 2018vijti.com
В по-долу приложената оригинална таблица лесно ще откриете вашия личен номер на съдбата – той стои в колонка, непосредствено от дясно на годината ви на раждане. Цифрите, с които са маркирани различните „лични номера“, са от 1 до 9 и всяка цифра съответства на определена „звезда“ от разработената емпирично система.

Звезда №1. Хората, под нейното влияние, са изключително чувствителни и емоционални личности; те проявяват общителност, но винаги са в състояние на повишена тревожност.

Тази особеност на характера им ги навежда често на тъжни мисли, те изпадат в меланхолия и се затварят в себе си… Ако не се справят със своите необосновано възникнали страхове, те рискуват да се разболеят сериозно; също така това би могло да доведе до пагубно пристрастяване към алкохол или/и наркотици.
Звезда № 2. Под влиянието на тази звезда са хора много отговорни за изрядността на финансите им и със силна склонност към спестяване, за което спомага тяхната практичност и търпеливост; жените стават чудесни майки, поставящи дома и семейството винаги на преден план и готови на всякакви жертви за неговото благоденствие и благосъстояние. Слаба им страна е червоугодничеството, което води до бързото им напълняване.

Звезда № 3. Нейното влияние се изразява в необичайни активност и вдъхновение на попадналите под него хора, които не обичат нещата да се оправят от самосебе си, а търсят и намират изход и от най-заплетени ситуации. Отличителни черти са техният неугасим оптимизъм и веселото разположение на духа; отрицателни черти са невъздържаност и излишна импулсивност, които водят нерядко до емоционални изблици, последвани от парещо чувство за вина и искрено разкаяние.
Звезда № 4. Под нейно влияние са хора, родени със силен интелект и притежаващи творчески способности. Предпочитат да вършат работата си сами; обичат да пътуват и лесно се „палят“ за извършване на различни дейности. Големите отговорности обаче ги притесняват и не е желателно да се опитват да „огряват“ навсякъде.

Звезда № 5. Под нейна опека са хора, с вродена изключително силна воля и решимост; техните лидерски и организационни способности са впечатляващи и се проявяват като отлични мениджъри. Доброволно поетите от тях огромни отговорности понякога така ги притискат, че се оттеглят в себе си и стават пасивни и необщителни; намесата на специалист би им помогнала да се съвземат, за да реализират огромния си потенциал.

Звезда № 6. Тази звезда надарява хората с преобладаващо мъжки качества, изразяващи се с изключителна праволинейност и огромна воля за краен успех ная начинанията им. Освен това са пословично трудолюбиви и отговорни, което ги прави подходящи като мениджъри и супервайзори. Като недостатъци могат да се посочат прекомерна, несдържана агресивност, подплатена със солидно самочувствие; лесно прекрачват границите на позволеното и после горчиво съжаляват за това.

Звезда № 7. Под влиянието на тази звезда израстват романтични и безгрижни хора, за които материалните блага не са на първо място; те – само на пръв поглед – изглеждат трудно адаптируеми към житейските реалности, които започват неминуемо да ги притискат, а в действителност се справят учудващо добре с възникващите проблеми. Недостатък е, че не дават достатъчно от себе си, така че недоволстват, когато в отговор не получават достатъчно.

Звезда № 8. Тази звезда е дарила хората под нейно влияние с много доброта и вътрешна красота, но на пръв поглед те изглеждат затворени и студени; истината е, че просто се нуждаят от помощ, за да разкрият блясъка на своята вътрешна светлина. Пословичната им трудолюбивост и отдаденост в работата, вози до това, че лесно се увличат дотолкова, за да забравят другите важни аспекти от живота си. За тях е повече от необходимо да правят редовни почивки по време на работата си и да не забравят, че има любящи ги близки, които се нуждаят от тях.

Звезда № 9. Попадналите под влиянието на тази звезда хора са активни, необичайно страстни и волеви личности; те бързо намират правилния подход към даден човек и реагират светкавично, благодарение на острия си ум. За съжаление, активността им често преминава търпимите за околните граници, което води до силно дразнещи ги конфликтни ситуации. Могат да наранят близките си, както и верни приятели, без дори да осъзнават това.

Сега остава да прецените, доколко се вмествате в съответното звездно характеристично определение на вашата личност.
Големи изненади: Ето как ще се развият нещата ви в любовен план през ноемвриМного хора смятат, че зимата е най-неподходящото време да започнат нова връзка. Донякъде може би са …Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!