Цветът, който засилва много късмета ви според датата ви на раждане

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще ви носят късмет и такива, които е по-добре да избягвате, особено в дни, в които се каните да предприемете важна крачка.Според нумерологията всяко число има своите положителни и отрицателни характеристики, но за да привличате само хубавото, е препоръчително да се обличате в цветовете и да носите камъните, които привличате положителната енергия.За да разберете кой е късметлийският ви цвят и камък, трябва да се водите от датата на рождения си ден. Ако сте родени на 12-то или друго двуцифрено число, съберете ги до едноцифрен сбор от 1 до 9.Например: 12 или 1 + 2 = 3.Съдбата е благословила тези три зодии още от раждането им, късметът и щастието са винаги с тяхАстрологическият хороскоп показва, че хората, родени под знака на 3 знакови зодии са „преследвани“ о…Feb 21 2019vijti.com

Едно
Цветовете, които ви носят положителна енергия, са жълто, кафяво и оранжево. Избягвайте зеленото, черното и сивото, които действат отрицателни на вибрацията на вашето рождено число. А ако си търсите скъпоценни камъни, трябва да се спирате на кварц, топаз и кехлибар.
Две
Цветовете, които ще ви помагат, са всички нюанси на зеленото, както и кремаво и бяло – символ на мир и хармония, каквато е и вибрацията на вашата рождена дата. По същата причина е препоръчително да избягвате студени и агресивни цветове като кафявото, черното и всички нюанси на червеното. Късметлийските ви скъпоценни камъни са ахат, перли, котешко око и лунен камък.

Три
За да поощрявате вродените си талант за общуване, обличайте се във всички нюанси на лилавото – от лавандулово до тъмнолилаво. Цветовете, които потискат вашите умения, са зелено, черно, сиво и тъмнокафяво. Късметлийските ви камъни са аметист и гранат.
Четири
Вие трябва да залагате на т.нар. електрически цветове като синьото и сивото, а нюансите, които трябва да избягвате, са твърде ярките и наситени цветове. За вашият тип енергия са по-подходящи полутоновете и по-бледите нюанси. Скъпоценният камък, който трябва да носите, е сапфир.

Пет

Всички светли цветове ще ви носят късмет, а трябва да избягвате тъмните цветове, които блокират положителната ви енергия. Камъните, които са подходящи за вашето лично число, са отново бедооцветените, които блестят силно на слънце.

Шест

За вас са препоръчителни всички тонове на синьото, а цветовете, които привличат отрицателната енергия към вас, са черното и тъмнолилавото. За да имате късмет в начинанията, във важните дни носете камъните тюркоаз и смарагд.

Седем

Цветовете, които ще ви носят късмет, ако сте родени на 7-мо, 16-то или 25-то число от месеца, са зелено и златисто. За сметка на това обаче ограничете всички тъмни цветове в гардероба си. Що се отнася до камъните, избирайте бижута с котешко око, перли или ахат.

Осем

Вашите късметлийки цветове са тъмносиньото, пурпурното и черното. При предстоящи важни събития избягвайте да се обличате в яркожълто, яркозелено и всички по-бледи тонове, защото за вас те блокират положителната енергия. Камъните, които ще носите, трябва да са наситени с цвят като рубин, аметист и гранат.

Девет

За да се радвате на повече късмет, носете червено и розово във всичките им нюанси. Цветовете, които трябва да избягвате, са жълто, кафяво и зелено. За да привличате късметът на своя страна, ако сте родени на 9-то, 18-то или 27-мо число от месеца, трябва да носите камъни като рубин, гранат и халцедон.В коя година сте родени: Последната цифра от годината на раждане пророкува живота ниЗнаем, че годината на раждане играе важна роля в живота ни. Оказва се обаче, че много важна е послед…Feb 17 2019vijti.com
Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!