Много обидена: Снахата на Лепа Брена направи първо изявление след раждането на детето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снахата на Лепа Брена се възмути на статиите за нея
Снахата на Лепа Брена стана майка за първи път преди около месец. На 6-ти март се роди първото дете на Александра Прийович и Филип Живойнович. Оттогава сръбските медии постоянно пишат за младото семейство какво ли не.
Това очевидно е раздразнило снахата на Лепа Брена. И тя изля гнева си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм с дълга публикация. Александра се опита да опровергае невярната информация, разпространявана по неин адрес от „Курир“. От публикацията на младата майка става ясно, че някои от статиите в изданието са й се сторили малко по-груби и заядливи. И това я е провокирало да им отговори.
Лепа Брена пленена от внучето си: Това е едно неописуемо щастие, любов, радост… Много е трудно да се опише тази любовЛепа Брена похвали снаха си Лепа Брена стана баба само преди няколко дни. На 6-ти март се роди първо…Mar 26 2019vijti.com

„Скъпи новинари от всекидневника „Курир“, след няколкогодишно добро сътрудничество помежду ни,
вероятно би трябвало да ви се извиня,
че не се съгласих да позирам с новородения си син, защото исках да запазя тези най-щастливи дни само за нашето семейство. Предполагам, че това е причината за вашите редовни статии по мой адрес, който очаквах.
Тъй като дълго време не съм давала интервюта или коментирала разни статии по мой адрес,
искам да изясня някои неща“, пише снахата на Лепа Брена.

Тя споделя, че никога не се е срамувала от началото на кариерата си. Александра казва, че винаги честно и почтено е изкарвала всичките си пари и се гордее от пътя, който е извървяла, за да стигне дотук.
Снахата на Лепа Брена коментира също и статии, засягащи външния й вид след раждането. В тях се твърди, че Александра е качила няколко килограма, но ще ги свали с помощта на пластичен хирург.
Тя споделя, че има 7 килограма „отгоре“, но не се притеснява от това, защото е станала майка само преди три седмици.
Снахата на Лепа Брена пише още, че не се е „ядосала“ на изданието, но всичко си има граници.
Източник: Разкрития.ком
Изписаха внучето на Лепа Брена от болницата, ще живее в палат за половин милион евроBнyчeтo нa Лeпa Бpeнa e poдeнo cъc cpeбъpнa лъжичĸa в ycтaтa cи Зимният ĸypopт Koпaoниĸ зa чeтвъpтa …Mar 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!