Лепа Брена пленена от внучето си: Това е едно неописуемо щастие, любов, радост… Много е трудно да се опише тази любов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лепа Брена похвали снаха си
Лепа Брена стана баба само преди няколко дни. На 6-ти март се роди първото й внуче Александър. Появата на малчугана семейството отпразнува подобаващо със щур купон чак до сутринта.
Още преди да се роди Александър Лепа Брена сподели, че това е най-очакваното събитие за тази година в тяхното семейство. Тогава обаче сръбската легенда подчерта, че не иска да я наричат баба, защото се чувства твърде млада, за да я наричат така.
Сега, след появата на първото й внуче, Лепа Брена още веднъж се пошегува с това, че тя не е баба и не иска да я наричат така.
Изписаха внучето на Лепа Брена от болницата, ще живее в палат за половин милион евроBнyчeтo нa Лeпa Бpeнa e poдeнo cъc cpeбъpнa лъжичĸa в ycтaтa cи Зимният ĸypopт Koпaoниĸ зa чeтвъpтa …Mar 20 2019vijti.com

В последното си интервю певицата предупредила журналиста още в самото начало, че ще прекъсне интервюто, ако я нарече баба. „Аз съм жена на дядото. Не ме наричайте баба и други подобни, за да не прекратя интервюто“, казала Брена пред телевизионните камери с усмивка на лицето.
Веднага след това певицата коментирала и появата на Александър на бял свят. „Това е едно неописуемо щастие, любов, радост… Да видиш Александра и Филип с това малко бебенце… Неописуемо е, когато видиш собствените си деца да имат дете. Много е трудно да се опише тази любов“, казва сръбската звезда.
Според Лепа Брена снаха й Александра Прийович е страхотна майка, която въпреки че е родила с цезарово сечение е станала почти веднага от леглото и сама се грижи за малкия Александър. „Не й тежат грижите.

Отдала се е на бебето. Кърми го. Ние се въртим покрай нея, радваме се и се опитваме да сдържим сълзите от щастие, които се стичат по лицата ни“, казва още щастливата баба, пише kanal5.com.mk.
Пожелаваме на щастливите родители, бабата и дядото много щастие при отглеждането на малкото съкровище! Да им е живо и здраво и много да ги радва!
Източник: kliuki.ws
Лепа Брена пя до ранни зори за първото си внуче СНИМКИЛепа Брена пее до ранни зори за внука си Лепа Брена вдигна луд купон за първото си внуче. Сръбската …Mar 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!